about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

منشا پیامک جعلی عیدفطر مشخص شد

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری گفت: اپراتورهای تلفن همراه الزام دارند درباره ماهیت پیامکهای جعلی مربوط به خدمات ارزش افزوده به تمامی مشترکان اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مجید حقی با اشاره به مشاهده ارسال گسترده پیامکهای تبلیغاتی با متن فریبنده از طریق پیام‌رسانهای اجتماعی یا سرشماره‌های شخصی که کاربران را تشویق می‌کند با ارسال کد، شارژ یا سرویس رایگان دریافت کنند، گفت: «برخی از کاربران با اعتماد به اینکه پیامها، موارد درخواستی در پیامک را انجام می‌دهند که در برخی موارد به ثبت و فعال شدن سرویس ناخواسته و متضرر شدن آنها منجر می‌شود.»

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری افزود: «اپراتورها از سوی رگولاتوری ملزم شده‌اند در این باره به مشترکان اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند همچنین به تمامی شرکتهای ارائه‌دهنده خدمات مبتنی بر محتوا برای انجام ندادن اینگونه تبلیغات اخطار جدی ارسال کنند.»

وی با تأکید بر اینکه سازمان تنظیم مقررات با جدیت حقوق کاربران را از طریق مراجع حقوقی و قضایی مرتبط برای شناسایی عوامل اینگونه اقدامات پیگیری می‌‌کند، از تمامی مردم درخواست کرد ضمن بی‌توجهی به اینگونه پیامها، اطلاعات مربوط به سرویسها و خدمات ارزش افزوده را از سایتهای اینترنتی رسمی اپراتورها دریافت کنند.

او درباره خبر جعلی منتشر شده در ایام عید فطر درباره فعال‌سازی سرویس بسته اینترنتی یک اپراتور از طریق کد دستوری تصریح کرد: «با پیگیریهای انجام شده منشأ این پیامک شناسایی و موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری شد.»

وی افزود: این سرویس برای حدود 500 هزار مشترک فعال شده بود که با پیگیری انجام شده، سرویس غیرفعال شده و بسته اینترنتی مشترکان به حالت قبل از این سرویس برگردانده شد همچنین هزینه‌های دریافت شده از 3 هزار و 100مشترک برای فعالسازی این سرویس، به آنها برگردانده شد.

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.