about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ممنوعیت مجدد تلگرام در برزیل

یک دادگاه فدرال در ایالت جنوب شرقی اسپریتو سانتو پس از آنکه این پلتفرم از تحویل داده های متعلق به اعضای یک کانال نئونازی خودداری کرد، به ارائه دهندگان اینترنت دستور داد تا برنامه پیام رسان تلگرام در برزیل را تعلیق نمایند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،این تصمیم به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد حمله به دو مدرسه در شهرداری اسپریتو سانتو در آراکروز در نوامبر ۲۰۲۲ گرفته شد، زمانی که یک نوجوان، مسلح به یک هفت تیر و یک تپانچه نیمه خودکار متعلق به پدرش چهار نفر را به قتل رساند و ۱۳ نفر دیگر را زخمی کرد.

بازرسان دریافتند که قاتل با کانال نئونازی تحت تعقیب، تعامل داشته است. این کانال،کانالی برای پخش ویدیوی مرگهای خشونت آمیز، آموزش برای اجرای حملات یا تولید وسایل انفجاری دست ساز و تبلیغات نازی ها میباشد.

طبق گزارش،تلگرام برخی از داده های درخواستی به جز شماره تلفن مدیران کانال را به دادگاه ارائه داد که علاوه بر تعلیق خدمات، شرکت پیام رسان تلگرام به دلیل عدم رعایت این موارد روزانه یک میلیون رئال برزیل (197000 دلار آمریکا) جریمه خواهد شد.

وزیر دادگستری، فلاویو دینو، این تصمیم را تایید کرد و گفت که این بخشی از یک گام برای صلح است.گروه هایی در تلگرام  وجود دارند که جبهه و یا جنبش ضدامنیتی نامیده میشوند و این موضوع باعث دامن زدن به خشونت علیه کودکانمان میشود.

البته این اولین شکست قضایی تلگرام در برزیل نیست. سال گذشته، الکساندر دومورا، قاضی ارشد انتخابات برزیل، دستور تعلیق آن را به دلیل عدم رعایت قوانین محلی از جمله عدم وجود یک نماینده قانونی در این کشور صادر کرد.

با این حال، پیش از اجرایی شدن این حکم، این شرکت، نماینده ای در برزیل تعیین و از این ممنوعیت اجتناب نمود.

 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.