about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کاربران روس نمی‌توانند واتساپ را از وب‌سایت رسمی دانلود کنند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ صفحه دانلود واتساپ با تصمیم شماره 27-31-2020 دادستان کل فدراسیون روسیه مورخ 24 فوریه 2022 در فهرست روسکوم‌نادزور قرارگرفته است. 

بر همین اساس، کاربران در تلاش برای نصب برنامه بر روی رایانه، با آدرس آی‌پی روسی نمی‌توانند به سایت دسترسی پیدا کنند. در صورت استفاده از کلاینت وی‌پی‌ان این مشکل برطرف می‌شود. در این میان، قابلیت نصب اپلیکیشن توسط کاربران گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های اندروید و iOS همچنان پابرجاست. 

بر اساس این تصمیم دادستانی کل، شبکه‌های اجتماعی یا برخی از صفحات آن‌ها، منابع سرگرمی، پورتال‌های شرکت‌های فناوری اطلاعات و سایت‌های رسانه‌ها  در صورت نقض قوانین فدراسیون روسیه معمولاً مسدود می‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.