about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گوگل انتشار و به‌روزرسانی برخی افزونه‌های مرورگر Chrome را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان گوگل اواخر هفته گذشته از تعلیق انتشار و به‌روزرسانی کلیه افزونه‌های پولی و تجاری کروم به دلیل برخی کلاه‌برداری‌های مالی خبر دادند. طبق گزارش گوگل، بسیاری از افزونه‌های پولی مرورگر کروم که از فروشگاه افزونه گوگل یا همان WebStore دانلود و نصب می‌شوند، از نخستین روزهای ماه ژانویه اقدام به تراکنش‌های مخرب کرده‌اند. 

ممنوعیت انتشار و به‌روزرسانی شامل کلیه افرونه‌های پولی من‌جمله افزونه‌هایی که بر اساس اشتراکات ماهانه عمل کرده و افزونه‌هایی که مبتنی بر یک‌بار خرید برای دسترسی به عملکردهای مختلف هستند، می‌گردد.  

محققان گوگل به توسعه‌دهندگان اطمینان داده‌اند که این ممنوعیت موقت بوده و شرکت در حال حاضر به دنبال راه‌حلی دائمی برای جلوگیری از چنین سوءاستفاده‌های مالی است. 

در حال حاضر معلوم نیست این ممنوعیت موقت چقدر طول می‌کشد و زمان و تاریخ مشخصی نیز از سوی گوگل تعیین نشده است. 

پیشتر نیز کارشناسان موزیلا، 197 افزونه مخرب فایرفاکس را که برای اجرای کدهای مخرب، سرقت داده‌های کاربران و عملیات مبهم سازی جهت مخفی کردن سورس کد به کار گرفته می‌شدند را از پورتال افزونه‌های موزیلا (AMO) و مرورگر کاربرانی که آن‌ها را نصب‌کرده بودند، حذف‌ کردند.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.