about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

قانونگذاران استرالیایی خواستار ممنوعیت وی چت روی دستگاه های دولتی این کشور شدند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،یک کمیته سنا در مورد چگونگی استفاده قدرت‌های خارجی از رسانه‌های اجتماعی برای مداخله در استرالیا، مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را برای پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، از جمله ممنوعیت بالقوه سرویس پیام‌رسانی چینی WeChat در دستگاه‌های دولتی توصیه کرده است.

گزارشی که توسط سنای استرالیا منتشر شد شامل ۱۷ توصیه از جمله قوانین جدید قابل اجرا با جریمه، گسترش ممنوعیت فعلی تیک تاک روی دستگاه های دولتی به پیمانکاران و بررسی ممنوعیت وی چت روی دستگاه های دولتی میباشد.

سناتور پاترسون، رئیس این کمیته در بیانیه ای اعلام کرد شرکت هایی مانند تیک تاک و وی چت خطرات امنیت ملی منحصربه فردی ایجاد میکنند؛ زیرا شرکت های مادر آنها یعنی بایت دنس و تنسنت در چین مستقر و تابع قوانین امنیت ملی این کشور هستند.

سناتور پاترسون در بیانیه ای گفت: پلتفرم هایی مانند تیک تاک و وی چت که تحت کنترل رژیم های اقتدارگرا هستند، خطر امنیت سایبری گسترده تری را برای اطلاعات حساس دولتی نشان میدهند.

این کمیته همچنین توصیه کرد که استرالیا به کشورهای در حال توسعه در هند - اقیانوسیه کمک کند تا در برابر عملیات اطلاعات مخرب توسط دولت های اقتدارگرا مقاومت کنند.

دفتر نخست وزیر و وزیر امور داخلی به درخواست برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

در حالیکه بسیاری از سیاستمداران پلتفرم های رسانه های اجتماعی چین را مورد انتقاد قرار میدهند، مجموعه ای از ۱۱ قانون شفافیت همه پلتفرم های رسانه های اجتماعی بزرگ را ملزم میکند تا حساب های رسانه های وابسته به دولت را برچسب گذاری کنند و زمانیکه دولت ها تعدیل محتوا و اقدامات علیه حساب های مقامات منتخب را هدایت میکنند، افشا کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.