about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ملحق شدن سیمنتک به وزارت دفاع آمریکا

شرکت سیمنتک به منظور تقویت امنیت سایبری و کاهش تهدیدات به برنامه پایگاه صنعتی دفاع آمریکا ملحق شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیتی سیمنتک به تازگی  اعلام کرد به عضویت برنامه امنیت سایبری پایگاه صنعتی دفاع (DIB CS) وزارت دفاع آمریکا در آمد. این برنامه یک اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدیدات سایبری به صورت داوطلبانه است. این برنامه توسط پنتاگون ایجاد شده و هدف آن تقویت توانایی‌های شرکت‌ها در برابر حملات سایبری است.

برنامه‌ی یاد شده از یک بستر به اشتراک‌گذاری بهره می‌برد که به اعضا اجازه می‌دهد اطلاعات تهدیدات و شیوه‌ی مقابله با آن‌ها را با یکدیگر تبادل کنند.
کریس تاونسند (Chris Townsend)، یکی از مقامات سیمنتک گفت:

طرح بالا نمونه‌ای کامل از همکاری مؤثر میان دولت و صنعت است. سیمنتک افتخار می‌کند برای دستیابی به محیط سایبری قوی‌تر با پنتاگون و شرکای آن ، همکاری دارد.

شبکه اطلاعات جهانی سیمنتک یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اطلاعات تهدید جهان به حساب می‌آید. این بستر از 175 میلین نقطه پایانی محافظت می‌کند و دارای 123 میلیون حسگر حمله در سطح جهان است.

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.