about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت امور مذهبی و هماهنگی بین ادیان پاکستان قصد دارد با کلاهبردارانی که مردم را به شغل در عربستان سعودی جذب می‌کنند، مقابله کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور مذهبی و هماهنگی بین ادیان پاکستان تصمیم گرفته سرکوب گسترده‌ای را علیه کلاهبردارانی راه‌اندازی کند که از نام وزارتخانه برای اهداف استخدامی در عربستان سعودی به ویژه در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

محمد عمر بات (Muhammad Umar Butt)، سخنگوی وزارت امور مذهبی و هماهنگی بین ادیان پاکستان، اعلام کرد که آفتاب اکبر درانی (Aftab Akbar Durrani)، وزیر امور دینی، تصمیم گرفته که شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال، اداره مهاجرت، شرکت استخدام خارج از کشور و اداره مخابرات پاکستان را برای خلاص شدن از شر اقدامات جنایتکارانه حفظ کند.

وی قاطعانه گفت که این وزارتخانه هیچ نگرانی از اینگونه آگهی‌های جعلی استخدام افراد برای خدام‌الحجج، کادمین الحج، امام، نایب امام، موذن، خادم مسجد و سایر اهدافی که به مردم بی‌گناه جویای فرصت‌های شغلی در کشور عربستان هشدار می‌دهد، ندارد. عربستان سعودی به چنین آژانس‌های استخدام یا افرادی که ادعا می‌شود در فعالیت‌های کلاهبرداری در رسانه‌های اجتماعی دست دارند، نزدیک نشود.

او خاطرنشان کرد :

«این متقلبان از شماره‌های واتس‌آپ استفاده می‌کردند که معمولاً به نام افراد دیگری صادر می‌شد و عمدتاً آزمایش‌های پزشکی را از برخی آزمایشگاه‌های خاص پیشنهاد می‌کردند که آنها را با نرخ‌های بسیار گران قیمت می‌دادند.»

عمر بات با ذکر مثالی از آزمایشگاه آیشا که در چاندنی چوک راولپندی واقع شده، توضیح داد زمانی که یک متقاضی از طرف آژانس استخدام جعلی برای آزمایش‌های آزمایشگاهی خاص به آنجا رفت، هزینه آن 12500 روپیه بود در حالیکه نرخ اولیه آزمایش 2500 روپیه بود.

این مقام پاکستانی تصریح کرد که آژانس‌ها یا افراد استخدام کننده، در تبانی با چنین آزمایشگاه‌هایی، پول هنگفتی از نامزدهای مشتاق جویای فرصت‌های شغلی در عربستان سعودی به دست آورده‌اند. وی افزود :

«این آزمایشگاه‌ها به همان اندازه در این فعالیت مجرمانه شرکت دارند، زیرا با ایجاد درآمد هنگفتی به کلاهبرداران کمک می‌کنند. برای غلبه بر این تهدید اجتماعی، وزارت امور مذهبی کمپین‌های آگاهی‌بخشی را برای آموزش مردم از طریق برنامه‌های کاربردی چاپی، الکترونیکی و شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی کرده است. وزارتخانه همچنین به اداره مهاجرت و شرکت استخدام خارج از کشور پیشنهاد کرد تا در پایان کار خود را به عنوان موضوع استخدام برای کشورهای خارجی آغاز کند.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.