about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فیس بوک روز گذشته از یک قاضی خواست تا در حکم خود در مورد پرونده ضدانحصار این شرکت تجدیدنظر کند تا فیس بوک مجبور به فروش واتس اپ و اینستاگرام نشود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از رویترز، دولت آمریکا فیس بوک را به علت خرید و مالکیت واتس اپ و اینستاگرام به انحصارطلبی متهم کرده و قصد دارد این دو شرکت را از فیس بوک جدا کند.

فیس بوک بر این باور است که کمیسیون فدرال تجارت آمریکا نتوانسته مبنای واقعی قابل قبول برای نامگذاری فیس بوک به عنوان یک انحصارگر غیرقانونی ارائه کند.

بر اساس شکایت مطرح شده کمیسیون فدرال تجارت آمریکا در آگوست گذشته، فیس بوک در تلاش است تمام رقبای بالقوه خود را خریداری کند و لذا انحصارگری آن قطعی است. این کمیسیون افزوده که فیس بوک از سال ۲۰۱۲ به این سو ۶۵ درصد از کل بازار شبکه های اجتماعی شخصی را از آن خود کرده و رقبا را کنار زده است.

در مقابل فیس بوک معتقد است این ادعاها در تضاد با واقعیات تجاری و رقابت شدید فیس بوک با رقبای در حال رشدی مانند تیک تاک و تعدادی گزینه جذاب دیگر برای مصرف کنندگان است. به نظر می رسد رسیدگی به این پرونده طی ماه های آینده ادامه یابد.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.