about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

مقابله با روبات‌های قاتل در سال 2017

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هوش مصنوعی روزبه‌روز پیشرفت کرده و کشورهای بسیاری سعی دارند با استفاده از آن انواع بسیاری از سلاح‌های خودمختار را تولید بکنند. از طرفی بسیاری از فعالان این حوزه مانند ایلان ماسک (Elon Musk)، استیون هاوکینگ (Stephen Hawking) و بیل گیتس با توسعه‌ی بی‌مهابای هوش مصنوعی و روبات‌های قاتل مخالفت کرده و معتقدند این فناوری نژاد بشر را با خطر انقراض مواجه می‌کند.

منظور از روبات‌های قاتل، سامانه‌های خودمختاری هستند که بدون دخالت اپراتور انسانی اهداف را شناسایی کرده و آن‌ها را مورد اصابت قرار می‌دهند. به ‌عنوان مثالی از سلاح‌های مذکور می‌توان به پهپادهایی اشاره کرد که افرادی با مشخصات خاص را تعقیب و آن‌ها به قتل می‌رسانند.

در نامه‌ی سرگشاده‌ای که سال گذشته توسط پژوهشگران برای سازمان ملل متحد ارسال شد، متخصصان هوش مصنوعی از روبات‌های قاتل به‌عنوان سومین تحول در جنگ بعد از اختراع باروت و تجهیزات هسته‌ای یاد کرده و هشدار دادند: «اگر ارتش کشورهای مختلف بخواهند به توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند اقدام کنند، رقابتی تسلیحاتی اجتناب‌ناپذیری، در این زمینه و در سراسر دنیا به وجود خواهد آمد.»

دانشمندان با بیان این که فناوری یاد شده به جای چند دهه تنها در مدت چند سال فراگیر می‌شوند، در نامه‌ی مذکور اعلام کردند: «توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند به نفع بشریت نیست»

به تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد سازمان ملل متحد تصمیم گرفته است به خواسته دانشمندان پاسخ داده و کشورهای عضو آن موافقت کرده‌اند در سال 2017 ایجاد قوانینی در مورد سلاح‌های خودمختار را در اولویت قرار بدهد.

هفته‌ی گذشته 123 کشور عضو کنوانسیون ژنو رأی به تشکیل یک گروه از متخصصان بین‌المللی برای مقابله با مسئله‌ی روبات‌های قاتل و ممنوعیت توسعه‌ی آن‌ها دادند. به طور دقیق‌تر 19 کشور کاملاً مخالف توسعه‌ی روبات‌های قاتل هستند. به‌عنوان مثال مقامات کشور چین اعلام کرده‌اند برای اولین بار، تنظیم مقررات برای سلاح‌های مختار کاملاً احساس می‌شود. هدف این گروه حصول اطمینان از تشدید نشدن حملات علیه غیرنظامیان، ترورهای سیاسی و حملات تروریستی است.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.