about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

مغز دیجیتالی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان موفق به تولید مغز دیجیتالی موش صحرایی شده‌اند. این فناوری جدید در واقع رایانه‌ای است که قابلیت واکنش دهی به عنوان یک مغز واقعی را دارد.
 این مغز مجازی تقلیدی هنرمندانه از مغز یک موش صحرایی جوان است که به طور طبیعی از ۳۰ هزار نورون تشکیل شده است. هر یک از این نورون‌ها به وسیله شبکه‌ای متشکل از ۴۰ میلیون سیناپس با یکدیگر در ارتباط هستند.
دانشمندان امیدوارند که این مغز دیجیتالی قابلیت به‌کارگیری برای تعریف و تشخیص انواع مختلف نورون‌ها را در دنیای واقعی داشته باشد.
این فناوری جدید توسط گروهی از دانشمندان در سوئیس ارائه شده است. آن‌ها با استفاده از این مغز دیجیتالی در تلاش هستند تا درباره عملکرد شبکه نورون و سیناپس و نحوه اتصالات درون آن‌ها به تشخیص درستی دست یابند.
به عقیده این محققان، با دستیابی به این هدف مهم می‌توان تصویر دقیق و شفافی از مغز نیز ارائه کرد.
دانشمندان برای ساخت این مغز مجازی تمرکز ویژه‌ای بر روی بخشی از آن مغز طبیعی موسوم به نئوکورتکس (neocortex) داشته‌اند. آن‌ها تا پیش از این اطلاعات زیادی درباره این بخش از مغز داشته‌اند و حالا از این داده‌ها برای تولید مغز مجازی موش صحرایی استفاده کرده‌اند.
نکته جالب توجه این است که مغز تولید شده به خوبی می‌تواند ارتباطات درون مغزی که به عملکرد مرکز فرماندهی بدن منجر می‌شود را شبیه‌سازی کند.
منبع: مهر

 

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.