about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی نسل جدید پردازنده‌های اتم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اینتل در سال 2009 اولین نسل از پردازنده‌های سری اتم (Atom) خود را با هدف استفاده در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند معرفی کرد؛ اما افراد بسیاری مانند تیم کوک، مدیرعامل اپل آن را ناکارآمد توصیف کردند.

شرکت اینتل در زمان برگزاری انجمن توسعه‌دهندگان خود (1IDF 2016) نسل جدید پردازنده‌های اتم را با نام رمز براکستون (Broxton) معرفی کرد که با بهبودهای بسیاری همراه است. دو پردازنده‌ی جدید رده‌ی اتم، «Atom T5500» و «Atom T5700» نام دارند که از پردازنده‌های کم قدرت رایانه‌ها حساب می‌شوند؛ اما از آن‌ها برای تولید ربات، پهپاد، ابزارهای پوشیدنی و سیستم خانه‌های هوشمند استفاده خواهد شد. یکی دیگر از ویژگی‌های نسل جدید پردازنده‌های اتم توانایی اجرای محتوای 4K است و می‌توان از آن‌ها در هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز استفاده کرد.

اینتل برای نمایش کاربردهای پردازنده‌های خود یک عینک هوشمند، ربات و کلاه هوشمند را به نمایش گذاشت و اعلام کرد از این پردازنده می‌توان در سرورهای رسانه و ذخیره‌سازی استفاده کرد.

اینتل در اوایل سال 2016 اعلام کرده بود توسعه‌ی براکستون را متوقف خواهد کرد؛ اما حضور آن در اجلاس اینتل مشخص شد آن‌ها نظر خود را تغییر داده‌اند. اینتل در نظر داشت تا از نسل جدید سری‌اتم تنها در زمینه واقعیت مجازی و اینترنت اشیا استفاده کند؛ اما در حال حاضر امکان استفاده از آن در تبلت‌ها یا لپ‌تاپ‌ها و سیستم‌های پایین رده فراهم شده است. این پردازنده می‌تواند از ویندوز 10 دسکتاپ، ویندوز 10 اینترنت اشیا (Windows 10 IoT Core)، لینوکس، اندروید و وکس‌ورکس2 (VxWorks) پشتیبانی کند.

تراشه‌ای اتم جدید اینتل تنها به 6 تا 12 وات انرژی برای انجام فعالیت نیاز دارند و می‌توان از آن‌ها در توسعه‌ی پهپاد، خودروهای بی راننده، حسگرهای حرکتی، اینترنت اشیا و چندین زمینه‌ی دیگر استفاده کرد. این پردازنده 50 تا 80 درصد عملکرد بهتری را نسبت به نسل قبل از خود نشان می‌دهند و توانایی تصحیح خطا را دارند.

پردازنده‌های سری براکستون اینتل از پاییز 2016 در دسترس قرار می‌گیرند.

 

____________________________________

1 - Intel Developer Forum 2016

2- وکس‌ورکس، یک سیستم‌عامل زمان واقعی است که برای استفاده در سیستم‌های جاساز شده ایجاد شد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.