about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی نسل جدید سرورهای ابری انویدیا

انویدیا نسل جدید سرورهای ابری خود را با تمرکز روی هوش مصنوعی معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techcrunch»؛ شرکت انویدیا در زمان برگزاری اجلاس «GTC 2018» از سرور ابری جدید خود با نام «HGX-2»، رونمایی کرد. این سرور قابلیت انجام محاسبات سطح بالا که به هوش مصنوعی نیازمند است را دارد.

سرور HGX-2 از 16 کارت گرافیک «NVIDIA Tesla V100 GPUs»  بهره می برد. این سخت افزار  توان پردازشی 2 پتافلاپس را برای هوش های مصنوعی با دقت پایین و 250 ترافلاپس را برای پردازش های سطح متوسط ارائه می دهد. همچنین اگر کاربر به بیشترین سطح توان ممکن نیاز داشته باشد 125 ترافلاپس دیگر به قدرت آن اضافه می گردد.

سرور بالا به 1.2 ترابایت رم و 12 « Nvidia NVSwitches» مجهز شده است. در نتیجه پردازنده های گرافیکی و مرکزی با سرعت 300 گیگابایت در ثاتیه به تبادل اطلاعات می پردازند. سرعت تبادل یاد شده باعث می شود همه ی تراشه های گرافیکی به عنوان یک تراشه ی واحد عمل کنند. به همین دلیل نه تنها قدرت پردازشی بالایی در اختیار کاربران قرار می گیرد؛ بلکه 512 گیگ رم گرافیکی را در اختیار آنها قرار می دهد.

انودیا اعلام کرد قصد فروش سرورهای بالا را به صورت عمومی نداشته، این محصول را در اختیار نمایندگی های فروش خود قرار می دهد. نمایندگان نیز با ترکیب تعداد مشخصی از هر سرور آن را به ارائه دهندگان خدمات ابری یا مراکز داده های عظیم می فروشند.

رویکرد بالا باعث می شود، معماری زیرساخت همه ی شرکت ها و ارائه دهندگان خدمات ابری یکسان باشد. این اقدام امکان پشتیبانی و پردازشی بهتری را فراهم می آورد.

سرور HGX-2 از نیمه ی دوم سال 2018 توط شرکت هایی مانند لنوو، «QCT»، «Supermicro» و «Wiwynn» به فروش می رسند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.