about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

معرفی استاندارد جدید کارت های SD

نسل جدید حافظه های SD قادر هستند، بیش از 100 ترابایت اطلاعات را در خود ذخیره کند.

به گزارش کارگروه فانوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «digitaltrends»؛ در زمان برگزاری انجمن جهانی موبایل شانگهای (MWC)، انجمن «SD Association»، سازمانی خصوصی که وظیفه ی تعیین استانداردهای حافظه های SD را دارد، اعلام کرد، بر اساس استاندارد جدیدی که «SD Express» نام دارد، کارت های SD آینده از سرعتی بیشتر از درایو حالت جامد (SSD) بهره برده و ظرفیت ذخیره سازی بسیار بالایی را ارائه می دهند. این بهبودها برای سرعت و ظرفیت به ترتیب معادل 985 مگابایت در ثانیه و 128 ترابایت حافظه هستند.

استاندارد SD Express، با ترکیب رابط های «PCI Express 3» و «NVMe»، کارت های SD را به SSD های بسیار کوچک و قابل جابه جایی تبدیل می کند. در این طراحی مجموعه ی دومی از اتصالات اضافی روی کارت ها قرار می گیرد؛ اما ردیف دوم، با پین های اضافی موجود در کارت های «UHS-II» هماهنگ هستند. در نتیجه نمونه های جدید با همه ی ابزارهای حال حاضر سازگاری کامل دارند.

استاندارد یاد شده به کاربران اجازه می دهد تا از کارت ها در دوربین هایی با کیفیت بالا، واقعیت مجازی، تصاویر 4K و ذخیره سازی تصاویر خام (RAW photos) استفاده کنند. از آنجایی که دستاورد جدید به مانند SSD ها عمل می کنند امکان به کارگیری آنها برای اجرای نرم افزارهای موبایلی که سرعت بالا نیاز دارند نیز فراهم می شود. به علاوه می توان از این ابزار در اینترنت اشیا و خودروهای بی راننده نیز بهره گرفت.

انجمن یاد شده اعلام کرد اولین نوع از کارت های SD Express در رده های «SDXC»، «SDHC» و نسل جدید «SDUC» عرضه خواهند شد. طراحی نوع دوم به جای سرعت روی افزایش ظرفیت آن تا 128 ترابایت تمرکز کرده است. کارت های «SDUC»  به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند بین 2 تا 128 ترابایت را در خود نگاه دارند؛ اما میزان حافظه  و شیوه ی ذخیره سازی به تولید کنندگان بستگی دارد.

از آنجایی که انجمن مذکور تنها وظیفه ی ایجاد استانداردهای جدید را دارد، هنوز مشخص نیست در چه تاریخی و با چه قیمتی می توان SD Express را تهیه کرد. با وجود این جدیدترین نسل فعلی که 512 گیگابایت ظرفیت ارائه می دهد با قیمتی حدود 300 دلار به فروش می رسد.

Paragraphs
معرفی
معرفی استاندارد جدید کارت های SD
معرفی
معرفی استاندارد جدید کارت های SD
تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.