about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان اطلاعات اردن، علاقه خود را به محصولات شرکت اسرائیلی «NSO» نشان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس گزارش باراک راوید (Barak Ravid)، روزنامه‌نگار اسرائیلی، «NSO»، شرکت اطلاعات سایبری اسرائیل در ماه‌های اخیر با دولت اردن درمورد توافق برای فروش فناوری جدید جاسوسی مذاکره کرده است.

لازم به ذکر است دولت اردن ادعا کرد که اخیراً یک تلاش برای کودتا در اردن خنثی شده است. در این زمینه، سرویس‌های اطلاعاتی اردن مسئول بقای دولت از جمله نظارت بر گروه‌های تروریستی و فعالان مخالف هستند.

راوید نوشت :

«منابع اعلام کردند که مذاکرات بین NSO و دولت اردن از اواخر سال گذشته آغاز شده و هیئتی از مدیران ارشد و کارشناسان فناوری این شرکت به عمان، پایتخت اردن، سفر کردند.»

همچنین کارشناسان معتقدند که هر معامله به‌وسیله این شرکت باید مجوز وزارت دفاع رژیم صهیونیستی را داشته باشد. به عبارت دیگر، اگر سرویس‌های اطلاعاتی اردن سیستم این شرکت را خریداری کنند، وزارت دفاع اسرائیل در مورد آن اطلاعات خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.