about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

مشکل امنیتی 20 ساله در «IPsec» 

آسیب‌ پذیری و مشکل امنیتی «IPsec» از 20 ساله گذشته تا امروز وجود داشته و هنوز هم برطرف نشده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آسیب‌ پذیری «IPsec» توسط دانشگاه‌های «Ruhr»، «Bochum»، «Germany» و... یافت شدهاست. این مشکل امنیتی از 20 ساله گذشته تا امروز وجود داشته و هنوز هم وصله نشده است.

پروتکل «IPsec» یا همان «Internet Protocol security» عبارت است از مجموعه چندین پروتکل که برای ایمن‌سازی از طریق احراز هویت و رمزگذاری در یک سیر داده، به کار می‌رود. این پروتکل محصول مشترک مایکروسافت و سیسکو است.

یک ضعف امنیتی ۲۰ ساله در پروتکل تبادل کلید (IKE) به هکرهای مخرب امکان حمله مرد میانی در ارتباط VPN را می‌دهد. حمله بر روی IKE استفاده شده در اتصال VPN مبتنی بر IPSec انجام شده است. مهاجمان می‌توانند از کلیدهای IKEv1 (نسخه ۱ IKE) برای رمزگشایی ارتباط استفاده کنند.

این ضعف امنیتی توسط گروهی از محققان دانشگاهی پیدا شده است. این تکنیک شامل استفاده مجدد از جفت کلید نسخه‌ ۱ IKE است که منجر به دور زدن پروتکل احراز هویت می‌شود و در نتیجه خرابکار می‌تواند نقطه پایانی IPSec را فریب دهد و مکانیزم رمزگذاری را دور بزنند.

چندی پیش  Huawei و Cisco وصله های این آسیب‌پذیری را منتشر کردند. این نقص امنیتی در نرم‌افزار  IOS سیسکو یافت شده است که بیشتر روترها و سوییچ ‌های سیستم عامل‌ های مبتنی بر لینوکس را تامین می ‌کند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.