about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

مشتریان بانک‌های سوییس هدف تروجان Dyreza

محققان  پنج ماه پیش خبر از کشف  یک بدافزار بانکی داده بودند که قادر بود با هدایت ترافیک جلسه‌ کاری بانک به یک دامنه‌ ثبت‌شده توسط مهاجم، رمزنگاری SSL را دور بزند. این تروجان که با نام‌های Dyre یا Dyreza شناخته می‌شود، از روشی  موسوم به اتصال به مرورگر برای سرقت ترافیک در جریان بین قربانی و وب سایت  اصلی بهره می‌گیرد.

نسخه‌ جدید این تروجان بانکی با سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری ویندوز که به ره‌گیری فعالیت‌های کمپین نفوذگران Sandworm دو هفته‌ی پیش کشف شد، سعی به آلوده کردن رایانه‌های قربانیان می‌کند.

به گزارش وب سایت اخبار امنیتی فن آوری اطلاعات و ارتباطات محققان دانمارکی، کمپین جدیدی از نفوذگران را کشف کرده‌اند که با استفاده از بدافزار Dyreza که می‌تواند از آسیب‌پذیریِ CVE-2014-4114 ویندوز سوء‌استفاده کند، مشتریان بانک‌های سوییس را مورد هدف قرار داده‌اند. این تروجان، عموماً از طریق حملات اسپرفیشینگ و یا هرزنامه منتقل می‌شود و ظاهراً طوری به نظر می‌رسد که یک صورت‌حساب بانکی یا اطلاع‌رسانی تراکنش بانکی است و در عین حال یک پیوست آلوده نیز به همراه دارد.

درکمپین جدید، یک پیوست پاورپونیت که از آسیب‌پذیری ویندوز سوء‌استفاده می‌کند، در ایمیل قرار دارد، این آسیب‌پذیری به عنوان آسیب‌پذیری OLE شناخته می‌شود و در به‌روزرسانی‌های ماه اکتبر مایکروسافت وصله شده است، اما قبل از آن به صورت روز-صفرم در کمپین Sandworm که علیه سازمان‌ها و مراکز دولتی اروپای شرقی فعالیت می‌کرد، مورد استفاده قرار گرفته بود.

تروجان بانکی Dyreza به محض نصب شدن در رایانه قربانی، با هر بار راه‌اندازی ماشین یک به‌روز‌رسانی جعلی گوگل را نمایش می‌دهد. در نسخه‌ی ویندوز ۷، بدافزار خود را به فرآیند مربوط به مرورگر اینترنت اکسپلورر تزریق می‌کند، البته در نسخه‌های قدیمی ویندوز از جمله ویندوز بدون پشتیبانی XP که آسیب‌پذیری CVE-2014-4114 در آن وجود دارد، بدافزار خود را به فرآیند svchost.exe تزریق می‌کند و به سرقت اطلاعات بانکی قربانی می‌پردازد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.