about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

مشترکان فعال مخابرات اینترنت VDSL می گیرند

مخابرات منطقه تهران از شناسایی مشترکان فعال اینترنت پرسرعت برای ارائه سرویس VDSL (سرینو) به جای ADSL خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛به نقل از مخابرات منطقه تهران، شناسایی و تشخیص مشترکان فعال اینترنت پرسرعت در استان تهران، به‌ منظور ارائه طرح سرینو توسط مخابرات منطقه تهران آغاز شد.

این طرح با هدف ارائه سرویس بهتر برای مشترکان فعال اینترنت پرسرعت در نظر گرفته ‌شده است که با استفاده از آن ۲ میلیون کاربر فعال سرویس‌های اینترنت مخابرات، به‌صورت رایگان از امکانات VDSL یا فیبرنوری شرکت مخابرات ایران (تانوما) با حداقل سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه بهره‌مند ‌می‌شوند.

با توجه به شناسایی خودکار مشترکان فعال، مخابرات از تمام مشترکان اینترنت خواسته به منظور تسهیل در خدمت‌رسانی، از تماس با سامانه‌های پاسخگویی و پشتیبانی مخابرات شامل ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و یا مراجعه به مراکز امور مشترکان در مورد این طرح خودداری کنند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.