about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت فناوری سایبری اسرائیلی سیگنیا از مشارکت خود با شرکت ژاپنی «LAC» خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سیگنیا (Sygnia)، توسعه‌دهنده اسرائیلی خدمات و فناوری سایبری، که مشاوره پیشرفته و پشتیبانی پاسخ به حوادث را برای سازمان‌ها در سراسر جهان ارائه می‌کند، از همکاری راهبردی با «LAC»، شرکت ژاپنی امنیت سایبری، برای افزایش قابلیت‌های واکنش به حادثه مرکز اضطراری سایبری LAC خبر داد.

این همکاری به LAC کمک می‌کند تا با بهره‌گیری از فناوری «Velocity XDR » سیگنیا، تخصص پاسخگویی به حوادث جهانی و قابلیت‌های مذاکره باج‌افزار، خدمات پاسخ‌دهی مرکز اورژانس سایبری خود را برای حوادث مرتبط با امنیت سرعت بخشد.

با پیچیده‌تر شدن چشم‌انداز تهدید سایبری، شرکت‌ها به طور فزاینده‌ای در برابر عوامل تهاجمی دولتی و غیردولتی با استفاده از تکنیک‌ها و ابزارهای پیشرفته به منظور به خطر انداختن دارایی‌های حیاتی آسیب‌پذیر می‌شوند. با توجه به این چالش‌ها، شرکت‌هایی که تحت تأثیر حملات سایبری قرار می‌گیرند، اغلب برای یافتن ارائه‌دهندگان خدمات امنیتی مدیریت شده قابل اعتماد و پاسخگو (MSSP) برای رسیدگی به واکنش و بازیابی حادثه تلاش می‌کنند. این امر می‌تواند عملیات و تداوم کسب و کار آنها را در معرض خطر قرار دهد.

شراکت LAC با سیگنیا، قابلیت‌ها و فناوری‌های مرکز اورژانس سایبری را افزایش و به شرکت این امکان را می‌دهد تا برای ارائه خدمات واکنش مؤثر حادثه و بازیابی به تعداد فزاینده‌ای از مشتریان، حتی در مواجهه با پیشرفته‌ترین تهدیدات سایبری، مجهز شود.

رام البویم (Ram Elboim)، مدیر عامل سیگنیا گفت :

«ما هیجان‌زده هستیم که با LAC، یک نام معتبر در صنعت امنیت سایبری ژاپن، همکاری کنیم تا توانایی‌های پاسخگویی به حوادث مرکز اورژانس سایبری آنها را افزایش دهیم. تخصص پاسخگویی به حوادث جهانی و فناوری پیشرفته ما، همراه با تجربه LAC، هنگامی که تحت تأثیر حملات سایبری قرار می‌گیرند، راه‌حل‌های مؤثرتر را در اختیار مشتریان فعلی و جدید قرار می‌دهد.»

ایتسورو نیشیموتو (Itsuro Nishimoto) مدیرعامل شرکتLAC  نیز درخصوص این همکاری اظهار داشت :

«ما همراه با تیم و فناوری کلاس جهانی سیگنیا، نه تنها به چالش‌های واکنش به حوادث در چشم‌انداز تهدیدات سایبری امروزی رسیدگی می‌کنیم، بلکه به طور فعال زیرساخت‌های انعطاف‌پذیر لازم برای محافظت از دارایی‌ها و عملیات حیاتی مشتریان خود را در حال و آینده ایجاد می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.