about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شسازمان دارپا آمریکا ۲ میلیون دلار در ازای توسعه‌ی سامانه‌ی دفاعی شبکه خودکاری می‌پردازد که نه تنها آسیب‌پذیری‌ها را شناسایی کند بلکه سریعاً آن‌ها را وصله نماید

موسسه خبری سایبربان:دارپا یا سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته‌ی دفاعی آمریکا ۲ میلیون دلار در ازای توسعه‌ی سامانه‌ی دفاعی شبکه خودکاری می‌پردازد که نه تنها آسیب‌پذیری‌ها را پویش و شناسایی کند بلکه سریعاً آن‌ها را وصله نماید.مسابقه‌ی بزرگ سایبری یا Cyber Grand Challenge چند روز پیش معرفی شد و مسئولان دارپا اعلام کردند که قصد دارند تیم‌های متخصص را به رقابتی دعوت نمایند که در سال ۲۰۱۶ برگزار می‌گردد.

 
مایک واکر، مدیر پروژه‌های دارپا، بیان کرد در حال حاضر وصله‌ی یک خطای کشف شده تقریباً چند روزی زمان می‌برد؛ در حالی که از طریق تشخیص و تصحیح خودکار خطاهای نرم‌افزاری این مدت زمان بسیار کم‌تری خواهد شد.
 
از شرکت‌کنندگان درخواست می‌شود که یک سامانه‌ی خودکار بدون دخالت انسان ایجاد کنند که نسبت به سایر سامانه‌هایی که به دنبال آسیب‌پذیری‌های حیاتی و وصله‌ی آن‌ها هستند بهتر عمل می‌کند. به گفته‌ی دارپا روند رو به رشدی که در حملات سایبری و بدافزاری دیده می‌شود به آینده‌ای اشاره دارد که اتوماسیون و خودکارسازی فرآیندها می‌بایست به کمک به تجزیه و تحلیل‌کنندگان امنیتی بیاید.
 
این مسابقه به این ترتیب آغاز می‌شود که تیم‌های متخصص امنیت و شبکه باید سامانه‌هایی ایجاد کنند که به طور خودکار یک بسته‌ی نرم‌افزاری را به منظور یافتن آسیب‌پذیری‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. به گفته‌ی دارپا تیم‌هایی که به طور خودکار خطاهای مورد نظر را شناسایی، تجزیه و تحلیل و وصله کنند به مرحله‌ی نهایی راه پیدا می‌کنند.
 
به این ترتیب دارپا به میزان حفاظت سامانه‌ها از میزبان، شناسایی خطاها و به حالت اجرا نگاه داشتنِ نرم‌افزارها نمره می‌دهد. اولین جایزه ۲ میلیون دلار، دومین ۱ میلیون دلار و سومین ۷۵۰۰۰۰ دلار است.
 
طبق اطلاعیه‌ی گسترده‌ی دارپا این رقابت در پیِ شکست‌های پی‌در‌پیِ شیوه‌های دفاعی مبتنی بر امضا، تجزیه و تحلیل ایستا، ردیابی جریان داده و سایر موارد برپا خواهد شد. شرکت‌کنندگان باید این فناوری‌های نیمه‌خودکار را در سامانه‌ای که به طور خودکار اداره می‌شود ترکیب کرده و بهبود بخشند؛ خطاهای برنامه را کشف کنند و شیوه‌های دفاعی موثری را ارائه نماید.
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.