about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ نانسی پلوسی (Nancy Pelosi)، از رهبران حزب دموکرات آمریکا و رییس کمیته اقلیت‌های مجلس نمایندگان این کشور، به تازگی مدعی شد که پیام‌های مزاحم و تماس‌های تلفنی با محتواهای آزاردهنده، در چند روز گذشته، سبب بروز مزاحمت‌های فراوان برای وی شده است. او مدعی است این اتفاق از زمانی رخ داد که یک حمله سایبری به کنگره حزب دموکرات در آمریکا، باعث سرقت اطلاعات اعضای این حزب شد.
پلوسی در سخنانی در این رابطه، به هم حزبی‌هایش توصیه کرد که هر چه سریع‌تر، نسبت به تعویض خطوط تلفن خود اقدام کنند و به کودکان اجازه ندهند که به تماس‌های ناشناس پاسخ بدهند؛ چرا که ممکن است محتوای تماس‌های ارسالی، برای کودکان آزاردهنده باشد. در پی حمله اخیر به کنگره حزب دموکرات در آمریکا، ایمیل‌ها و شماره تلفن‌های حداقل 100 نفر از اعضای این حزب به سرقت رفت و پس از مدتی این اطلاعات در اینترنت منتشر شد.
یکی از متهمان اصلی این حمله، روسیه است و البته به ادعای پلوسی، مقامات دولت اوباما، از انتساب این حمله به روس‌ها، خودداری می‌کنند. این عضو کنگره، بر این موضوع نیز تأکید کرد که مزاحمت‌های مذکور را به مقامات امنیتی، گزارش داده است و آن‌ها در حال پیگیری عامل یا عاملان احتمالی آن هستند.

 

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.