about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از مسئولان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی که متولی ارائه اینماد به کسب‌وکارهای اینترنتی است، می‌گوید صرافی‌های ارز دیجیتال امکان دریافت اینماد ندارند؛ اما این سازمان دولتی جلو ارائه درگاه پرداخت به کسب‌و‌کارهای فعال در این حوزه را هم نگرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، محمدجواد هادی، معاون تسهیل تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، گفته است:

برای حوزه‌های مقررات‌گذاری‌نشده مانند رمزارز‌ها سازوکاری را با همکاری بانک مرکزی و بخش خصوصی تحت عنوان «سایر حوزه‌های مالی» طراحی کرده‌ایم که هنوز برای آن قانون‌گذاری صورت نگرفته؛ اما جلو ارائه درگاه پرداخت به آنها را نمی‌گیریم، بلکه وضع موجود را حفظ و در این حوزه نقشی خنثی ایفا می‌کنیم.

او می‌گوید:

با نظر بانک مرکزی امکان دریافت درگاه پرداخت برای این نوع سازوکار‌ها وجود دارد به این صورت که افراد در داخل سامانه اینماد «سایر حوزه‌های مالی» را انتخاب می‌کنند و بعد از طی فرایند و ثبت اطلاعاتشان، سازمان تجارت الکترونیک اطلاعاتشان را بدون گرفتن تعرفه‌ای از فرد درخواست‌کننده به بانک ارجاع می‌دهد. اگر بانک مرکزی تأیید دهد این افراد می‌توانند درگاه پرداخت بگیرند. در گذشته هم بانک مرکزی و شاپرک این اختیار را داشته‌اند.

اسفند سال ۱۳۹۹، شرکت خدمات پرداخت شاپرک به شرکت‌های پرداخت‌یار دستور داده بود که نسبت به قطع خدمات پرداخت الکترونیک به صرافی‌های ارز دیجیتال اقدام کنند که البته این تصمیم شاپرک در ادامه با مخالفت بخش‌های مختلف مواجه شد و در نهایت به مرحله اجرا نرسید. اکنون اما، طبق تأکید دوبارهٔ روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، کسب‌و‌کار‌های فعال در حوزه‌های مالی جدید، نظیر ارزهای دیجیتال، می‌توانند در صورت تأیید بانک مرکزی (شاپرک) بدون داشتن اینماد درگاه پرداخت دریافت کنند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.