about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

مرورگر موتور جستجوگر بومی روسیه

م‌ترین موتور جست‌وجوی بومی روسیه به نام Yandex دیروز دوشنبه مرورگر اینترنتی خود را راه‌اندازی کرد تا با غول آمریکایی گوگل به رقابت بپردازد.
موسسه خبری سایبربان:مهم‌ترین موتور جست‌وجوی بومی روسیه به نام Yandex دیروز دوشنبه مرورگر اینترنتی خود را راه‌اندازی کرد تا با غول آمریکایی گوگل به رقابت بپردازد و سهم عمده‌ای را از بازار رو به رشد روسیه را در اختیار خود قرار دهد.
به گزارش سایبربان از مهر، این مرورگر از صبح دیروز به وقت محلی قابل دانلود بوده و کاربران روسی می‌توانند با زبان خودشان در این مرورگر به جست‌وجو بپردازند. در بیانیه شرکت یاندکس آمده است: این موتور جست‌وجو با فناوری ضدویروس شرکت امنیت مجازی روسی کسپراسکای همکاری دارد و قلمرو این مرورگر برای کاربران تک زبانه به طور قابل توجهی گسترش می‌یابد.یادندکس پنجمین موتور جست‌وجوی بزرگ دنیا است که ادعا دارد روزانه ۲۵ میلیون کاربر از صفحه اول آن بازدید می‌کنند.
یاندکس مانند گوگل گستره‌ای از خدمات مانند ایمیل، بلاگ و ذخیره‌سازی وب و همچنین صفحه پرطرفدار مرور ترافیک مسکو و سیستم پول الکترونیکی را به کاربران خود ارائه می‌کند.
با وجود پیشرفت گوگل که اکنون یک چهارم جست‌وجوی تمام روس‌ها با آن انجام می‌شود یاندکس ۱۵ ساله سهم ۶۰ درصدی از این بازار را در اختیار دارد و در فهرست عمومی ۲۰۱۱ موفقیت خوبی داشته است.
تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.