about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاونان وزرای ارتباطات جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در یک دیدار دوجانبه ضمن مرور توافقات پیشین دو کشور بر توسعه روابط و همکاری‌های مشترک در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، میزبان الکساندر شویتوف، معاون وزیر توسعه دیجیتال، ارتباطات و رسانه های جمعی روسیه و هیات همراه بود. 

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این دیدار که جمعی از شرکت های ایرانی و روسی فعال در حوزه ساخت زیرساخت های ارتباطی نیز حضور داشتند با ابراز خرسندی از تجدید دیدار دو طرف در کمتر از چهار ماه، ابزار امیدواری کرد که سفر هیات روسی به تهران، توسعه روابط دوجانبه دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را شتاب بخشد. 
لاجوردی در ادامه پس از تشریح ساختار شرکت ارتباطات زیرساخت و ماموریت های این شرکت، به مرور موضوعات مورد علاقه دو کشور برای توسعه همکاری های مشترک پرداخت. 
وی توسعه زیرساختهای ارتباطی مشترک، ترانزیت داده، اقتصاد دیجیتال و بازارسازی برای شرکت های ایرانی و تولید محصولات مشترک و همچنین مقابله با یکجانبه گرایی برخی سکوها و پلتفرم های بین المللی را از جمله مهمترین موضوعات مورد علاقه طرف ایرانی برای همکاری های مشترک با طرف روسی برشمرد. 
الکساندر شویتوف نیز در این دیدار با استقبال از طرح موضوعات مورد علاقه از سوی همتای ایرانی برای توسعه همکاری ها تاکید کرد که در این سفر برای اجرایی کردن توافقات دوجانبه و همچنین توسعه همکاری ها و همگرایی بیشتر کاملا آماده هستیم. 
سپس معاون وزیر ارتباطات کشورمان پیشنهاد کرد که برای اجرایی شدن هر چه سریعتر توافقات نفراتی از سوی دو طرف تعیین شود تا با مذاکرات فشرده زمینه عملی شدن آنها را فراهم کنند که این پیشنهاد نیز مورد استقبال طرح روسی قرار گرفت. 
در ادامه این دیدار، شرکت های ایرانی و روسی به بررسی زمینه های مشترک همکاری ها در دو کشور پرداختند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.