about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آنتونوف از گفتگوی محرمانه آمریکا و روسیه در مورد حملات سایبری به زیرساخت‌های دو کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن در کانال Soloviev Live یوتیوب اعلام کرد روسیه و ایالات‌متحده در حال انجام یک گفتگوی محرمانه میان نهادهای مربوطه در مورد موضوع حملات سایبری به زیرساخت‌های مهم دو کشور هستند.

سفیر روسیه خاطرنشان کرد که در جریان کنفرانس‌های مطبوعاتی جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، هیچ اتهامی مبنی بر اینکه دولت روسیه پشت حملات سایبری قرار دارد، مطرح نشده است.  

آنتونوف معتقد است مبارزه با جرائم سایبری از اولویت‌های روسیه و جزء لاینفک سیاست عمومی این کشور در مقابله با انواع جرائم است که در پیاده‌سازی آن از تمام قابلیت‌های سازمان‌های انتظامی استفاده می‌شود. به باور وی، با در نظر گرفتن ماهیت جهانی تهدیدات سایبری که به چالشی بزرگ برای ثبات استراتژیک بدل شده‌اند، مؤثرترین راه مقابله با تهدیدات تعامل فعال نهادهای تام‌الاختیار کشورهای دنیا است.  

این مقام دولتی پیشتر نیز اعلام کرده بود روسیه امیدوار به واکنش مثبت ایالات‌متحده آمریکا به مذاکره در حوزه امنیت سایبری است.

آنتونوف گفته بود:

ما باید یک سری مشاوره‌ها را با همکارانمان در مورد مسائل مختلف آغاز کنیم. امیدواریم که آن‌ها به پیشنهاد ما برای گفتگو در مورد امنیت سایبری واکنش مثبتی نشان دهند. وقت آن رسیده که از ارتباط فقط از طریق رسانه‌های جمعی کنار بکشیم و نگرانی‌هایی را از رسانه‌های آمریکایی دریافت نکنیم. وقت آن رسیده كه كارشناسان عالی‌رتبه ما با هم بنشینند و مشكلاتی را كه رئیس‌جمهور روسیه در كنفرانس مطبوعاتی درباره آن‌ها صحبت كرد، حل‌وفصل كنند.

منبع:

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.