about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مدیریت جدید مرکز سایبری ماساچوست

استفانی هِلم، به عنوان اولین مدیر مرکز سایبری ماساچوست انتخاب شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ چارلی بیکر (Charlie Baker)، فرمانده ماساچوست انتصاب استفانی هِلم (Stephanie Helm)، کاپیتان نیروی دریایی ایالات متحده را به عنوان اولین مدیر مرکز سایبری ماساچوست برای اشتراک فناوری‌ها در انجمن امنیت سایبری این شهر معرفی کرد. اخیراً، هِلم – که در زمینه فضای سایبری و عملیات‌های فضایی و اطلاعاتی تخصص دارد – به عنوان مشاور و عضو هیئت علمی کالج جنگ نیروی دریایی در نیوپورت، رود آیلند کار می‌کرد.

هدف کاپیتان نیروی دریایی ایالات متحده با سالها تجربه در زمینه جنگ اطلاعات و عملیات‌های فضای سایبری، آمادگی بیشتر دولت و توسعه اقتصاد در حوزه امنیت سایبری در ماساچوست خواهد بود.

بِیکر در بیانیه‌ای گفت: 

مرکز سایبری ماساچوست و شورای راهبرد امنیت سایبری برای اطمینان از خدمت دولت به عنوان شریکی ارزشمند با تجارت، کالج‌ها و دانشگاه‌ها و بخش خصوصی به منظور رشد صنعت امنیت سایبری ماساچوست و ادامه پیشرفت نیروی کار مستعد به وجود آمده‌اند. کاپیتان هِلم دارای 30 سال تجربه به خاطر حضور در ارتش و مؤسسات دولتی برای ایجاد مشارکتهای حیاتی در میان شرکتهای پیشرو در بخش خصوصی، دانشگاههای تحقیقاتی، مراکز اصلی تحقیق و توسعه و جامعه کارآفرین است.

دفتر فرماندار ماساچوست اعلام کرد: 

هِلم، به عنوان مدیر این مرکز، گروه تحت نظر بیکر برای ارزیابی روابط کاری و همکاری میان سازمان‌های عمومی و شناسایی راه‌های حفاظت بهتر از دارایی‌های ارزشمند کشور را هدایت خواهد کرد.

هِلم اظهار داشت: 

این مرکز نقش کلیدی در کمک به اجماع نظر در دولت ایفا کرده و به همراه شرکای صنعت و دانشگاه، به پیشبرد رویکرد مشترک در نمایش تهدیدات سایبری کمک می‌کند.

بِیکر سال گذشته به منظور تقویت آمادگی امنیت سایبری دولت و ترویج اقتصاد امنیت سایبری خواستار ایجاد مرکز سایبری مذکور شد. تحقیقات در این مرکز نشان داد که سال گذشته 9000 شغل باز امنیت سایبری در ماساچوست وجود داشته است. فرماندار ماساچوست همچنین توضیح داد که ریاست شورای راهبرد امنیت سایبری مرکز را مایکل براون (Michael Brown)، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا برعهده خواهد داشت. براون، مدیر سابق هماهنگی امنیت سایبری در اداره برنامه‌ها و حفاظت ملی وزارت امنیت داخلی فدرال بوده است.

شورای راهبرد شامل 19 مدیر اجرایی از دنیای امنیت سایبری و دانشگاه‌ها از جمله کامبل ساباسوامی (Kumble Subbaswamy)، رئیس دانشگاه Amherst در ماساچوست، لیو دیور (Liv Dior)، مدیرعامل «Cybereason»، لوری لشین (Laurie Leshin)، رئیس مؤسسه «Worcester Polytechnic»، آن مارگولیس (Anne Margulies)، معاون دانشگاه هاروارد، اودی موکادی (Udi Mokady)، مدیرعامل شرکت «CyberArk»، ژاکلین مولونی (Jacqueline Moloney)، رئیس «UMass Lowell» و مایکل فانینگ (Michael Fanning)، رئیس آمریکایی «MassMutual» است.

براون در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد:

اعضای تشکیل دهنده شورا، مظهر هر دو سطح استعداد امنیت سایبری در ماساچوست و نماد اهمیت این مسئله برای سازمان‌های دولتی هستند. من به دنبال همکاری با کاپیتان هِلم و شورا برای توسعه برنامه‌هایی هستم که ماساچوست را در خط مقدم اقتصاد جهانی امنیت سایبری نگه می‌دارد.

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.