about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس در یک پست وبلاگی نوشت اتفاقی که برای اکوسیستم ترا، توکن لونا و استیبل کوین UST رخ داد؛ یک حادثه تأسف‌بار بود

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس در یک پست وبلاگی نوشت اتفاقی که برای اکوسیستم ترا، توکن لونا و استیبل کوین UST رخ داد؛ یک حادثه تأسف‌بار بود که بر بسیاری از افراد تاثیر گذاشت. او به درس‌های سقوط ترا اشاره کرد و گفت: «از نظر تئوری، وقتی از طریق یک دارایی متفاوت به‌عنوان وثیقه، به یک دارایی دیگر متصل می‌شوید؛ همیشه این شانس وجود دارد که ارزش وثیقه و دارایی از هم جدا شوند. حتی اگر وثیقه شما ۱۰ برابر کل ارزش دارایی متصل باشد، باز هم ممکن است که دارایی وثیقه ۱۰ برابر سقوط کند.»
او همچنین افزود احمقانه‌ترین تصمیمی که یک پروژه می‌تواند اتخاذ کند؛ این است که فکر کند صدور هر چه بیشتر یک دارایی، می‌تواند ارزش کل آن را افزایش دهد. ژائو همچنین توضیح داده که انتشار توکن‌های لونا بیشتر تنها وضعیت بحرانی کنونی را تشدید می‌کند، زیرا این راهکار فقط ارزش دارایی هولدرهای کنونی این توکن را کاهش می‌دهد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.