about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دو تراشه Dimensity 920 و Dimensity 810 مدیاتک به زودی وارد گوشی‌های میان رده خواهند شد. این دو چیپست را باید نسخه‌های تکامل یافته‌ دایمنسیتی ۹۰۰ و دایمنسیتی ۸۰۰ بدانیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، هر دو تراشه Dimensity 920 و Dimensity 810 مبتنی بر فناوری ساخت ۶ نانومتری TSMC هستند. با پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای، از رزولوشن +FHD صفحه نمایش و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند.

این چیپست از وجود هسته‌های پرقدرت Cortex-A78 با سرعت کلاک ۲.۵ گیگاهرتز و Cortex-A55 با سرعت ۲ گیگاهرتز بهره می‌برد. همچنین دارای پردازشگر گرافیکی Mali-G68 MC4 است و با بهینه‌سازی‌های صورت گرفته، ۹ درصد عملکرد گیمینگ سریع‌تر در قیاس با دایمنسیتی ۹۰۰ خواهد داشت.

دایمنسیتی ۹۲۰ از رم LPDDR4x و LPDDR5، حافظه داخلی UFS 2.2 و UFS 3.1 پشتیبانی می‌کند تا دست سازندگان گوشی‌های هوشمند برای تولید محصول، باز باشد.

تراشه جدید مدیاتک از دو سیم‌کارت ۵G و سرویس VoNR هم پشتیبانی می‌کند. همه این‌ها را به بلوتوث ۵.۲، آخرین استانداردهای وای-فای و MIMO 2×2 اضافه کنید.

این‌یکی نخستین چیپست ۶ نانومتری مدیاتک از سری دایمنسیتی ۸۰۰ محسوب می‌شود. همان قابلیت پشتیبانی از ۵G دوگانه را دارد؛ ولی دارای هسته‌های قدیمی‌تر Cortex-A76 با سرعت کلاک ۲.۴ گیگاهرتز و هسته‌های کم‌مصرف Cortex-A55 است. پردازشگر گرافیکی آن هم Mali-G57 MC2 نام دارد.

دایمنسیتی ۸۱۰ از رم LPDDR4x و حافظه داخلی UFS 2.2 پشتیبانی می‌کند. انتظار می‌رود این چیپست همراه با مدل ۹۲۰ از سه ماهه سوم ۲۰۲۱ در گوشی‌های هوشمند به‌کارگیری شود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.