about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور به مداخله و ایجاد مانع توسط برخی پلتفرم‌های رسانه‌اجتماعی بین المللی در فرآیند دسترسی کاربران به محتوای مرتبط با اخبار غزه و انتشار آن در فضای مجازی انتقاد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سیدمحمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور که با دعوت رئیس سازمان فضای مجازی چین در دهمین اجلاس جهانی اینترنت شرکت کرد، بر موضوعات حفظ ارزش‌های بومی، احترام به قوانین ملی کشورها و مقابله با یک‌جانبه‌گرایی در حکمرانی بر پلتفرم‌های بین‌المللی به عنوان اصول لازم برای طراحی یک چهارچوب واقع بینانه برای تضمین یک آینده دیجیتال بهتر برای تمام کشورها تاکید کرد.

وی در همین راستا به مداخله و ایجاد مانع توسط برخی پلتفرم‌های رسانه‌اجتماعی بین‌المللی در فرآیند دسترسی کاربران به محتوای مرتبط با اخبار غزه و انتشار آن در فضای مجازی اشاره کرد و آن را تازه‌ترین نمونه سلطه آمریکا بر اینترنت دانست.

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور با اشاره به چند دهه تجربه مداخله پلتفرم‌های بین‌المللی در حکمرانی فضای مجازی و فعالیت کاربران در چهارچوب این پلتفرم‌ها بر ضرورت ترسیم نقشه راه جامع و کامل برای آینده حکمرانی در این عرصه با هدف بهبود وضعیت زندگی مردم تاکید کرد.

وی ضمن توجه دادن همگان به اهمیت و فرصت‌های روزافزون فضای مجازی در زندگی روزمره مردم، لزوم طراحی و اجماع بر یک چهارچوب بین‌المللی برای مواجهه با مخاطرات فناوری‌های دیجیتال و بخصوص هوش مصنوعی را تشریح کرد تا بهره‌مندی جوامع مختلف از فواید این پیشرفت سریع، پایدار بماند.

لازم به ذکر است که کنفرانس جهانی اینترنت ۲۰۲۳ با عنوان «اجلاس ووژن» و با درون‌مایه «ساخت دنیای دیجیتال فراگیر و انعطاف‌پذیر برای بهره‌برداری همه: ایجاد جامعه‌ای با آینده مشترک در فضای مجازی» در روزهای هشتم تا دهم نوامبر (۱۷ تا ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲) با حضور نمایندگان بیش‌از ۵۰ کشور و با پیام رئیس جمهور چین طی مراسم افتتاحیه، در این کشور برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.