about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مخالفت توییتر با درخواست ترامپ

به گزارش واحد بین الملل واحد سایبربان؛ دولت ترامپ در چند ماهی که بر سر کار آمده نشان داده که احترام خاصی برای حریم خصوصی شهروندان آمریکایی قائل نیست. کمپانی توییتر به تازگی از دولت این کشور به خاطر درخواست های مکرر برای تحویل اطلاعات حساب های کاربری متعلق به مخالفین ترامپ شکایت کرده است. مقامات این کمپانی اعلام کرده اند که به آزادی بیان بیان معتقد هستند و شبکه اجتماعی توییتر برای تحقق این امر تاسیس شده. بنابراین نباید منتقدین سیاست مداران و دولت ها به دلیل اظهارات خود تحت تعقیب باشند یا اطلاعاتشان در اختیار مقامات امنیتی قرار بگیرد. توییتر شکایت خود از دولت را علنی کرده تا بتواند حمایت نهادهای مدنی، رسانه ها و مردم را جلب کند. حساب کاربری مورد نظر به فردی تعلق دارد که گفته می شود با یکی از کارمندان اداره فدرال مهاجرت آمریکا در ارتباط است. البته دولت آمریکا درخواست های خود برای افشای اطلاعات را در قالب تحقیقات مرتبط با فرار مالیاتی مطرح کرده است. توییتر شکایت خود از دولت آمریکا را علنی کرده تا از این طریق بتواند حمایت نهادهای مدنی، رسانه ها و مردم را برای حفظ حریم خصوصی کاربران در مقابل زیاده خواهی های سران جدید کاخ سفید جلب کند.

وزارت امنیت میهنی «Homeland Security» آمریکا هنوز نسبت به این شکایت واکنش نشان نداده است، گرچه توییتر از این وزارت خانه به عنوان دادخواه در شکایت خود نام برده است. دولت ترامپ از نخستین روزهای کاری خود موضع سخت و خصمانه ای را در مقابل مخالفان خود اتخاذ کرده است، حال باید دید این تاجر نیویورکی و همکارانش تا چه حد می توانند رسانه های خبری و مجازی بزرگ را برای نیل به اهداف خود تحت فشار قرار دهند.

 

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.