about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

رییس پلیس فتا استان ایلام از آغاز چهارمین پویش سراسری کودکان سایبری با هدف استفاده صحیح کودکان از فضای مجازی در ایلام خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرهنگ یعقوبی، گفت: آموزش استفاده صحیح از این فضا به کودکان باعث می‌شود تا شاهد قربانی شدن آن‌ها در این فضا نباشیم.
وی ادامه داد: در این خصوص، پلیس فتا بر اساس وظایف خود نسبت به صیانت از عموم جامعه به خصوص کودکان در فضای مجازی، برای چهارمین سال متوالی، اقدام به برگزاری پویش کودکان سایبری کرده است.
سرهنگ یعقوبی، تشریح کرد: این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی در خصوص مخاطرات فضای مجازی برای کودکان، از ۱۸ تا ۲۴ آذر ماه با شعار» پلیس فتا، حامی کودکان در فضای مجازی به صورت ویژه انجام خواهد شد.
رییس پلیس فتا ایلام اضافه کرد: ارتقاء آگاهی‌های اجتماعی در خصوص شیوه صحیح استفاده کودکان از فضای مجازی، فرهنگ سازی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و صیانت از کودکان در فضای سایبری، کاهش شکاف دیجیتال بین والدین و فرزندان و همچنین شیوه نظارت والدین بر رفتار کودکان از اهداف این پویش سراسری است.
وی تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.