about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

محققان ایرانی بازوی روباتیک همه کاره ساختند

صادق و حسین طباطبایی دو محقق ایرانی موفق به تولید روبات همه کاره ای به نام «درنا» شدند که قادر به اجرای طیف گسترده ای از دستورات است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از دیجیتال ترندز، این روبات برای تهیه سالاد در آشپزخانه، عکاسی در شرایط پیچیده و حساس، انجام فعالیت های آزمایشگاهی و غیره قابل استفاده است.

صادق طباطبایی روبات یادشده را دارای قیمت رقابتی، قدرتمند تر و دقیق تر از رقبا توصیف کرده و می گوید این روبات قادر به تحمل حداکثر ۱.۱ کیلوگرم وزن بوده و دقت آن به ۲۵.۴ میکرومتر می رسد.

روبات یادشده دارای ۵ لولا است و می تواند با سرعت ۱۵۰ درجه در ثانیه به طور افقی یا عمودی حرکت کند. بدنه این روبات از آلومینیوم درجه یک مورداستفاده در صنعت هوافضا تولید شده و قیمت پایین استفاده از محصول یادشده را برای دانشجویان، اساتید، هنرمندان، محققان و دیگر علاقمندان ممکن می کند.

برای استفاده از این ربات نیازی به اطلاعات پیچیده رایانه ای نخواهد بود و یک نرم افزار ساده به نام Dorna Lab کنترل و برنامه ریزی حرکات روبات یادشده را ممکن می کند. البته کاربران حرفه ای می توانند از آن برای انجام امور حرفه ای تر استفاده کنند.  متن باز بودن این برنامه دستکاری و ارتقای آن را هم ممکن خواهد کرد.

از جمله ابزار قابل نصب بر روی این بازوی روباتیک می توان به دوربین عکاسی، انواع گیره و چنگک، ابزار حکاکی با لیزر و غیره اشاره کرد.

عرضه روبات یادشده از تابستان سال آینده میلادی و به قیمت ۸۹۰ دلار آغاز می شود. این در حالی است که روبات های صنعتی مشابه این روبات معمولا حدود ۵۰ هزار دلار قیمت دارند.

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.