about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق اعلام شرکت‌های پرداخت‌یار و برخی صرافی‌های داخلی، به دستور بانک مرکزی سقف واریز از طریق درگاه‌های پرداخت صرافی‌ها برای هر «کد ملی» به ۲۵میلیون تومان کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، روز ۲۳ آذر شرکت‌های پرداخت‌یار و صرافی‌های داخلی اعلام کرده بودند سقف واریز به درگاه صرافی‌های داخلی ارز دیجیتال از ۵۰میلیون به ۲۵میلیون تومان برای هر تراکنش کاهش یافته است. این یعنی در آن زمان امکان واریز مجموعاً ۱۰۰میلیون تومان به صرافی‌های داخلی با استفاده از حداقل ۴ تراکنش مختلف برای اشخاص فراهم بود.

امروز اما شرکت‌های پرداخت‌یار و همین طور صرافی‌های داخلی در اطلاعیه‌هایی اعلام کردند طبق دستور بانک مرکزی، این سقف ۲۵میلیون تومانی از این پس به‌جای هر تراکنش برای هر کد ملی اعلام خواهد شد. یعنی اشخاص در مجموع با یک یا حتی چند کارت بانکی خود تنها می‌توانند ۲۵میلیون تومان را در یک شبانه‌روز به حساب‌های خود در صرافی‌های داخلی واریز کنند.

مهدی شریعتمدار، رئیس هیئت‌مدیره انجمن فین‌تک ایران، پیش‌تر و در زمان اعمال محدودیت برای سقف تراکنش در درگاه پرداخت صرافی‌ها گفته بود «ممکن است به زودی اعمال محدودیت روی کارت‌های ملی صورت گیرد و هر فرد از طریق یک کد ملی سقف تراکنش‌اش محدود خواهد شد». او اخیراً نیز در رابطه با این محدودیت جدید، در گفت‌‌وگویی با راه پرداخت گفته است «پیش از این؛ محدودیت ۲۵میلیون تومانی برای هر تراکنش‌ بود و حتی کارت بانکی هم در بر نمی‌گرفت».

با این اوصاف باید گفت هر ایرانی اکنون می‌تواند در یک شبانه‌روز مجموعاً و با تمام کارت‌های بانکی خود ۱۰۰میلیون تومان در درگاه‌های پرداخت اینترنتی تراکنش انجام دهد که سهم صرافی‌های ارز دیجیتال نهایت یک‌چهارم این مبلغ است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.