about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ناشران کانادایی به دنبال تحقیقات ضد انحصاری درباره اخبار مسدودکننده متا هستند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ گروه‌های صنعت خبری کانادا از رگولاتور ضدانحصار این کشور خواستند تصمیم مِتا (Meta) برای مسدود کردن اخبار روی پلتفرم‌هایش در این کشور را بررسی کند و این شرکت مادر فیسبوک را به سوءاستفاده از موقعیت مسلط خود متهم کرد.

مِتا هفته گذشته در واکنش به قانونی که غول‌های اینترنتی را ملزم به پرداخت هزینه مقالات خبری می‌کند، مسدود کردن اخبار در پلتفرم‌های فیسبوک و اینستاگرام را برای همه کاربران در کانادا آغاز کرد.

قانون خبر آنلاین کانادا، بخشی از یک روند جهانی برای وادار کردن شرکت‌های فناوری در پرداخت اخبار، در ماه ژوئن امسال به قانون تبدیل شد اما هنوز اجرایی نشده است. دولت کانادا در حال نهایی کردن قوانینی است که پلتفرم‌ها را ملزم می‌کند تا زمانی که این قانون تا پایان سال جاری اجرا می‌شود، برخی از درآمدهای تبلیغاتی را به اشتراک بگذارند.

گروه‌های صنعت خبری در برنامه‌ای با دفتر رقابت کانادا گفتند : «مِتا از طریق تصمیم خود برای مسدود کردن محتوای خبری از پلتفرم‌های دیجیتال خود، به دنبال آسیب رساندن به توانایی سازمان‌های خبری کانادا برای رقابت مؤثر در بازارهای انتشار اخبار و تبلیغات آنلاین است.»

این درخواست از سوی نهادهای صنعتی «News Media Canada» و انجمن پخش کنندگان کانادایی به همراه پخش کننده عمومی «CBC/Radio-Canada» ثبت شده و از اداره رقابت خواسته‌اند تا کار مِتا را بررسی کند و جلوی مسدود کردن اخبار را بگیرد.

متقاضیان در بیانیه‌ای اظهار داشتند :

«رفتار ضدرقابتی مِتا، که توجه قانون‌گذاران در سراسر جهان را به خود جلب کرده، موقعیت مسلط آن را در تبلیغات و توزیع رسانه‌های اجتماعی تقویت می‌کند و به روزنامه‌نگاری کانادایی آسیب می‌رساند.»

سخنگوی دفتر رقابت تأیید کرد که شکایتی از گروه‌های صنعت خبری کانادا دریافت کرده و در حال بررسی اولیه این موضوع است.

سخنگوی این دفتر تصریح کرد :

«اداره در حال جمع‌آوری اطلاعات است تا بررسی کند که آیا این رفتار ممکن است تحت قانون رقابت باشد، از جمله راه‌هایی که این رفتار خاص ممکن است به رقابت آسیب برساند.»

یکی از سخنگویان مِتا به بیانیه‌ای که هفته گذشته منتشر شد، اشاره کرد :

«قانون کانادا براساس این فرض نادرست است که مِتا به طور ناعادلانه از محتوای خبری به اشتراک گذاشته شده در پلتفرم‌های ما سود می‌برد.»

مِتا گفته است که کاربران برای اخبار به پلتفرم آن نمی‌آیند و مجبور کردن شرکت به پرداخت هزینه برای محتوای به اشتراک گذاشته شده در پلتفرم‌هایش برای کسب و کارش ناپایدار است.

اتاوا اعلام کرد که شرکت در حال حاضر هیچ تعهدی طبق قانون ندارد و مِتا را متهم به امتناع از شرکت در مذاکرات در حین تدوین قوانین نهایی کرد.

صنعت رسانه‌ای کانادا خواستار مقررات سخت‌تر غول‌های اینترنتی شده بود تا به کسب‌وکارهای خبری اجازه دهد زیان‌های مالی متحمل شده را در سال‌هایی که فیس‌بوک و گوگل متعلق به آلفابت سهم بیشتری از بازار تبلیغات آنلاین را به دست آوردند، جبران کنند. گوگل همچنین اعلام کرد که تا زمان اجرایی شدن قوانین، اخبار را در کانادا مسدود خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.