about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت پیام‌های شخصی را فاش می‌کند

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ روزنامه گاردین به نقل از اسناد محرمانه‌ای که به‌تازگی توسط ادوارد اسنودن افشاشده گزارش داد: این نهاد امنیتی آمریکایی با همکاری مایکروسافت به پیام‌های شخصی کاربران اسکایپ و آوت‌لوک و هات‌میل دسترسی داشته است.
در این گزارش آمده است: مایکروسافت همچنین دسترسی به حافظه مجازی اسکای درایو را در اختیار سازمان امنیت ملی آمریکا قرار داده است.
ادوارد اسنودن اسنادی را در اختیار گاردین قرار داده که نشان‌دهنده یک رابطه پیچیده بین این سازمان دولتی و مایکروسافت است.
مایکروسافت در بیانیه‌ای مدعی شد، تنها کاری را که مجبور بوده انجام داده تا در چارچوب قانون فعالیت کرده باشد.
در این بیانیه آمده است: وقتی ما محصولاتی را ارتقا می‌دهیم یا بروزرسانی می‌کنیم از لزوم تبعیت از درخواست‌های قانونی موجود یا آتی معاف نیستیم.
روزنامه گاردین در ماه ژوئن فاش کرد که سازمان امنیت ملی آمریکا مدعی استفاده از برنامه‌ی «پریزم» برای دسترسی به تمام شرکتهای نرم‌افزاری بزرگ از جمله اپل و گوگل است.
این افشاگری باعث شد که جیمی والز، مؤسس ویکی‌پدیا پیشنهاد ممنوعیت رمزگذاری داده‌ها از سوی دولت انگلیس را «احمقانه» بخواند. تحت چنین حکمی سرویس‌هایی همچون واتس آپ که از اطلاعات رمزگذاری شده استفاده می‌کنند ممنوع خواهند شد.
اسنودن در پی یک سری افشاگری‌ها درباره سازمان امنیت ملی آمریکا در این کشور طبق قانون جاسوسی تحت پیگرد قرار گرفته است. وی از کشورهای مختلفی درخواست پناهندگی کرده و هم‌اکنون در روسیه زندگی می‌کند.


 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.