about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت مایکروسافت قرار است تا به‌زودی راهکارهای امنیتی همراه را برای سطوح تجاری عرضه کند و این طرح را در قالب ساختار EMS خود که پیش‌ازاین معرفی کرده بود روانه بازار سازد.

روز سوم ماه سپتامبر بود که شرکت مایکروسافت اقدام به معرفی ساختار ویژه‌ای در بازار تایوان کرد که EMS نام داشت. این عبارت مخفف عبارت Enterprise Mobility Suite است و در حقیقت یک بسته نرم‌افزاری محسوب می‌شود.

این بسته نرم‌افزاری موجب می‌شود تا بنگاه‌های کسب‌وکاری که مجبور به صدور اجازه استفاده از تلفن‌های همراه توسط کارمندان خود هستند بتوانند از داده‌های خود در مقابل حملات امنیتی و نفوذهای غیرقانونی محافظت کنند.

این بسته نرم‌افزاری از نسخه پرمیوم آزور بهره خواهد برد و به همین دلیل نیز می‌تواند کاربران را بر اساس جزئیات طبقه‌بندی‌شده شناسایی کرده و میزان دسترسی هر کاربر به اطلاعات را به مجوزهای صادرشده برای او محدود نماید.

این بسته به ساختاری مجهز است که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا تمامی کامپیوترها و تلفن‌های همراه موجود در شبکه خود را به‌صورت لیستی تهیه کرده و تنها اجازه اتصال به شبکه شرکت را برای آنها فراهم سازند.

همچنین EMS مایکروسافت به یک کیت توسعه نرم‌افزاری جهت مدیریت سرورهای آزور مجهز است تا مدیران بنگاه‌های اقتصادی بتوانند پس از خرید آن، کاربری‌های خاص خود را بر روی آن تعریف کنند.

منبع: ایتنا

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.