about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حملات مهندسی اجتماعی یکی از موفق‌ترین روش‌های حملات می‌باشد حتی برای سیستمی که ادعا می‌شود در برابر هکرها صد درصد امن است، البته به شرطی که هکر هم بتواند به سیستم مورد نظر دسترسی پیدا کند.

حملات مهندسی اجتماعی یکی از موفق‌ترین روش‌های حملات می‌باشد حتی برای سیستمی که ادعا می‌شود در برابر هکرها صد درصد امن است، البته به شرطی که هکر هم بتواند به سیستم مورد نظر دسترسی پیدا کند.

ما به تازگی خبری را در مورد هک شدن حساب توییتر مایکروسافت تحت پوشش قرار دادیم که در آن هکرهای سوریه حساب‌های ایمیل کارمندان مایکروسافت را از طریق یک حمله فیشینگ به خطر انداخته بودند.

مایکروسافت هم بالاخره اعتراف کرد که ارتش الکترونیک سوریه چند حساب ایمیل کارمندان این شرکت را از طریق حملات فیشینگ هک کرده است.

سخنگوی مایکروسافت نیز در یک ایمیل ارسالی به  Geekwire بیان کرد یکی از روش‌های حملات سایبری مهندسی اجتماعی معروف به فیشینگ، در تعداد کمی از حساب‌های ایمیل کارمندان رسانه‌های اجتماعی مایکروسافت تأثیر گذاشته است.

مایکروسافت گفت که حساب‌های در معرض خطر اصلاح شدند و همچنین ادعا کرد که هیچ اطلاعاتی از مشتریان در این حمله به سرقت نرفته است./
 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.