about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

برخی از کارشناسان بر این باورند که مایکروسافت، منشاء اصلی حمله سایبری به سولار ویندز و آژانس های دولتی آمریکا است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شاید نقش مایکروسافت در حمله سایبری به سولار ویندز، پر رنگ تر از آنی باشد که در ابتدا تصور می شد. 
سال گذشته مشخص شد که هکرهای منتسب به روسیه توانسته اند از طریق وارد کردن بدافزار به نرم افزار Orion شرکت سولار ویندز، سیستم های IT آژانس های دولتی آمریکا را مورد هدف قرار دهد.
با گذشت زمان مشخص شد که حدود 18000 مشتری این شرکت، نسخه به روز رسانی آلوده این بدافزار را نصب کرده اند و ماه هاست که سیستم خود را در معرض مجرمین سایبری قرار داده اند. 
اما چند روز پیش، وال استریت ژورنال گزارش جالبی را با این مظمون منتشر کرد: حدود یک سوم از ارگان های مورد هدف قرار گرفته در این حمله، از نرم افزار شرکت سولار ویندز استفاده نمی کردند!
پس در این صورت هکرها چگونه توانستند به سیستم این شرکت ها نفوذ کنند؟
شرکت امنیت سایبری Malwarebytes ماه گذشته اعلام کرد: 


« با وجود آن که از مشتریان شرکت سولار ویندز محسوب نمی شویم اما مورد هدف سایبری هکرهای حمله کننده به این شرکت قرار گرفته ایم.»


Malwarebytes فعالیت های مشکوکی را در آفیس 345 مایکروسافت شناسایی کرد. طبق گفته این شرکت، رد پای هکرهای سولار ویندز در این فعالیت ها دیده شده بود. 
دیگر شرکت امنیت سایبری به نام Crowdstrike نیز دسامبر گذشته میزبان فعالیت های مشکوکی از سمت هکرهای سولارویندز بود. این فعالیت ها نیز به زیر ساخت های مایکروسافت Azure ربط پیدا کرد. 


سولار ویندز به وال استریت ژورنال اعلام کرده بود که بررسی ها در مورد فرضیه شروع حملات سایبری از زیرساخت ابری مایکروسافت، ادامه دارد.


جو بایدن، متخصصین سایبری جدیدی را استخدام کرده است تا بتواند از وقوع حملاتی مانند سولار ویندز جلوگیری کند.
اما طبق گفته کارشناسان امنیتی، توقف کردن این نوع حملات زنجیره تامین تقریبا غیر ممکن است اما می توان با استفاده از برخی نگرش ها و اقدامات مانند Zero Trust، از شدت آن ها کاست.( zero Trust یک چارچوب امنیتی مبتنی بر این باور است که هر کاربر، دستگاه و آدرس IP که به یک منبع دسترسی پیدا می کند، یک تهدید است مگر آنکه خلاف آن ثابت شود. Zero Trust یک رویکرد جامع برای امنیت شبکه است که چندین اصل و فناوری مختلف را در خود جای داده است.)

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.