about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گارد ملی ایالت کنتیکت، حفاظت از زیرساخت های سایبری ایالات متحده را عهده دار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ گارد ملی ایالت کنتیکت (Connecticut)، ماموریت یافته است که از زیرساخت های سایبری آمریکا، حفاظت کند. این نخستین ماموریت یگان ویژه جنگ سایبری گارد ملی ایالت کنتیکت، پس از شکل گیری و استقرار به شمار می رود.

این مسئولیت، روز جمعه مورخ 7 دسامبر، در شهر هارتفورد، طی مراسمی رسمی، به اعضای این واحد نظامی، سپرده شد.

بر اساس ادعای کاپیتان تایلر سمز (Tyler Sams)، فرمانده سیمبزبری غربی، روند آماده سازی و آموزش واحد مذکور حدود 2 سال به طول انجامیده است.

 وی در این خصوص اظهار داشت:

 این واحد، بر حفاظت و دفاع از زیرساخت‌های حیاتی و منابع کلیدی ایالات متحده متمرکز خواهد بود. 10 متخصص در حوزه سایبری به مکانی نامعلوم فرستاده خواهند شد و محل استقرار گروه یاد شده، بنا به اهداف دشمنان در نابودی مکانیزم حفاظتی ما مسکوت باقی خواهی ماند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.