about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

برخلاف گفته‌های ایلان ماسک، در گزارش جدیدی از نشریه اینفورمیشن، ادعا شده که «لیندا یاکارینو» از دوشنبه، 15 خرداد روی صندلی مدیرعاملی توییتر خواهد نشست.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ ایلان ماسک ماه گذشته، «لیندا یاکارینو» مدیر تبلیغات سابق NBCUniversal را به‌عنوان مدیرعامل جدید توییتر معرفی کرد. هرچند ماسک در آن زمان گفته بود که یاکارینو کار خود را از حدود 22 ژوئن (1 تیر) آغاز خواهد کرد، اکنون در گزارشی گفته شده که کار مدیر‌عامل جدید توییتر از همین امروز شروع می‌شود.

نشریه اینفورمیشن، براساس گفته‌های یکی از منابع آشنا به موضوع خود، اعلام کرده که لیندا یاکارینو از همین امروز، یعنی دوشنبه 15 خرداد کار خود را به‌عنوان مدیرعامل توییتر آغاز می‌کند. اگر این گزارش صحت داشته باشد، مدیرسابق NBCUniversal دو هفته زودتر از چیزی که ماسک اعلام کرده بود، بر صندلی مدیرعاملی توییتر خواهد نشست.

تغییر برنامه‌های توییتر برای مدیرعامل جدید خود؟

ماه گذشته، ماسک در توییتی گفت که مدیرعامل جدیدی توییتر استخدام شده که در مدت 6 هفته یا حدود 22 ژوئن شروع به کار خواهد کرد. او در همان توییت گفته بود که نقشش در شرکت به سمت مدیر اجرایی و مدیر ارشد فناوری، نظارت بر محصول، نرم‌افزار و سیستم‌عامل تبدیل خواهد شد.

او در توییت اول خود به نام یاکارینو اشاره نکرده بود و همین امر باعث شد تا کاربران حدس‌و‌گمان‌های خود در این رابطه را ارائه کنند و سپس یک روز بعد، با انتشار توییت جدیدی، از مدیر‌عامل جدید توییتر رونمایی کرد. به گفته ماسک در آن زمان، یاکارینو «در درجه اول بر عملیات تجاری این شرکت» تمرکز خواهد کرد و وظیفه اصلی او احیای روابط توییتر با تبلیغ‌کنندگان است.

پس از معرفی یاکارینو به‌عنوان مدیرعامل جدید و جانشین ماسک، نگاه پلتفرم‌های تبلیغاتی به توییتر که پس از روی کار آمدن ایلان ماسک نسبت به آن هشدار داده بودند، تغییر پیدا کرد و بزرگ‌ترین آژانس تبلیغاتی جهان، یعنی GroupM، اعلام کرد که دیگر از این شبکه اجتماعی به‌عنوان یک پلتفرم «پرخطر» یاد نمی‌کند.

همچنین امروز اعلام شد که توییتر یکی دیگر از کارمندان NBCUniversal، با نام «جو بناروک» که معاون اجرایی ارتباطات، تبلیغات و مشارکت آن بوده است را استخدام کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.