about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

لیست نرم‌افزارهای مخرب بایدو در اندروید

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، در گزارشی که هفته گذشته منتشر شد، حدود 14هزار نرم‌افزار اندرویدی از کتابخانه آسیب‌پذیری بایدو در توسعه خود استفاده کرده‌اند. این کتابخانه به هکرها اجازه می‌دهد تا به سامانه کاربران از راه دور دسترسی داشته باشند. این نرم‌افزارها درمجموع حدود 100 میلیون بار دانلود شده‌اند که همه کاربران آن‌ها در معرض خطر قرار دارند.

نرم‌افزارهای مطرح ازجمله نقشه بایدو (Baidu Map) و جست‌وجوگر بایدو (Baidu Searchbox) دارای آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور هستند. در جدول زیر 20 نرم‌افزار اندرویدی نام برده است.

 

فروشگاه گوگل پلی بسیاری از نرم‌افزارهای مخرب بایدو را از دسترس کاربران خارج کرده است. البته دو نرم‌افزار مخرب زیر هنوز وجود دارند که در برنامه خروج از گوگل پلی هستند.

 

فروشگاه نرم‌افزارهای بایدو دارای برنامه‌های مخرب اندرویدی است که محبوب‌ترین آن بیش از 1 میلیارد بار دانلود شده است. لیست نرم‌افزارهای مخرب فروشگاه بایدو در جدول زیر آورده شده است.

 

بایدو هم‌اکنون در حال رفع آسیب‌پذیری نرم‌افزارهای خود است. به کاربران توصیه می‌شود از نصب و استفاده نرم‌افزارهای بایدو تا رفع کامل آسیب‌پذیری خودداری کنند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.