about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

لقمه‌ی بزرگ‌تر از دهان اسرائیل

شرکت اسرائیلی فینجان (Finjan) راه‌حل‌های امنیت سایبر برای فراهم کردن خدمات مشاوره‌ای برای امنیت سایبر در بازارهای بین‌المللی ارائه کرد. این برنامه، سایبریسک (CybeRisk) نام دارد. صاحبان این شرکت ادعا می‌کنند که این برنامه خدمات امنیتی به بازارهای مختلف در اروپا، آمریکای شمالی و سایر بازارهای جهانی از مرکز این شرکت نوپا در تلآویو ارائه می‌دهد. فیل هارتستین (Phil Hartstein)، رئیس این شرکت، گفت: «این شرکت در موقعیتی قرار دارد که بتواند خدمات امنیت سایبر به دنیا عرضه کند.» وی مدعی شد که تلآویو به یک مرکز بین‌المللی برای آغاز پیشرفت در امنیت سایبر تبدیل شده است! یکی از مسئولان فینجان که قبلاً در شرکت سیسکو بوده است، اظهار کرد: «من بسیار مشتاقم که با برنامه‌ی سایبریسک همکاری کنم، در زمانی که تهدیدات امنیت سایبر سازمان‌های کوچک و بزرگ را تهدید می‌کند.»
در مورد شرکت فینجان باید گفت که در سال 1997 برای تشخیص بدافزارها تشکیل شد و راه‌حل‌های امنیتی خود را برای بخش تجاری ارائه می‌داد. امروزه نیز در صندوق شرکای راهبردی سایبر شرکت JVP سرمایه‌گذاری کرده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.