about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

لتونی مدعی حمله سایبری روسیه شد

لتونی طی گزارشی مدعی شد که روسیه نهادهای دفاعی این کشور را هدف حملات سایبری قرار داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از خبرگزاری رویترز یکی از نهادهای اطلاعاتی لتونی مدعی شده که روسیه علیه مؤسسات دولتی، خارجی و نظامی مستقر در این کشور حمله سایبری کرده است.

اداره حفاظت از قانون اساسی لتونی طی گزارشی اعلام کرد که سازمان اطلاعات نظامی روسیه (GRU)، قصد داشته تا به سامانه‌های ما نفوذ کند و برای این کار از روش حملات فیشینگ استفاده کرده است. این موضوع در شرایطی مطرح‌ شده که روز گذشته در انتخابات مجلس این کشور حزب طرفدار روسیه پیروز شده است.

لتونی در سال 1991 از اتحاد جماهیر شوروی سابق جدا شد. این کشور حدود دو و نیم میلیون نفر جمعیت دارد و در شمال اروپا واقع است.

هلند و انگلیس چندی پیش با تکرار ادعای مشابه، مدعی تلاش روسیه در حمله‌های سایبری شدند. دولت روسیه با رد ادعای این دو کشور اعلام کرد که چنین ادعاهایی نشان‌دهنده جهت‌گیری جدید غرب علیه مسکو است.

در انتخابات مجلس که چندی پیش برگزار شد هیچ حمله سایبری ای به ثبت نرسیده است اما کارشناسان اعلام کردند که به نظر می رسد این کشورها طی برنامه ای مشترک اقدام به توطئه علیه روسیه کرده اند.

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.