about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

لباسی هوشمند با قابلیت همدردی کاربران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت به‌مروردر حال تبدیل شدن به یکی از شرکت‌های اصلی تولید ابزارهای پوشیدنی هوشمند است. به نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد از این پس علاوه بر تولید دست‌بندهای هوشمند به توسعه و تولید انواع جدیدی از این ابزارها نیز بپردازد.
مایکروسافت در جدیدترین اقدام خود اختراعی را در مورد لباسی هوشمند ثبت کرد. این لباس توانایی تشخیص احساسات شخصی که آن را پوشیده دارد و می‌تواند به انواع حالات وی واکنش مناسب نشان بدهد. اطلاعت ثبت شده در مورد این لباس نشان می‌دهد، دارای حسگرها و مدارهای نرم و منعطفی است که توانایی خواندن اطلاعاتی مانند دما و ضربان قلب افراد را دارد. این قابلیت اجازه‌ی بررسی تغییرات ناگهانی در احساسات کاربر مانند خشم، ترس، هیجان یا شادی را به لباس می‌دهد.
لباس هوشمند یاد شده از طریق یک نرم‌افزار با تلفن هوشمند کاربران در ارتباط بوده و اطلاعات ثبت شده توسط لباس به آن ارسال می‌شود. تلفن هوشمند با دریافت اطلاعات، آن‌ها را بررسی کرده و عکس‌العمل مناسب را برای لباس تعیین می‌کند. به عنوان مثال در صورتی که کاربر احساس سرما کند لباس گرم می‌شود یا زمانی که کاربر خشمگین شود، لباس شروع به پخش موسیقی آرامش‌بخشی خواهد کرد.
عده‌ای از تحلیلگران معتقد هستند پزشکان به کمک آن می‌توانند بهتر شرایط فیزیکی و روحی بیماران خود را زیر نظر بگیرند. همچنین عده‌ای معتقدند که به مرور زمان و با پیشرفت ابزارهای پوشیدنی هوشمند، نفوذ شرکت‌های فناوری به زندگی مردم افزایش‌ یافته و مفهوم حریم خصوصی هر چه بیشتر از بین خواهد رفت.

 

تصویری از اطلاعات اختراع ثبت شده برای لباس هوشمند

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.