about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تصویب یک لایحه جدید در کنگره آمریکا به دولت این کشور امکان خواهد داد تا برای نقض حریم شخصی کاربران و جاسوسی دیجیتال از شهروندان راحت‌تر اقدام کند.


به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان ؛  به نقل از آسین ایج، سناتورهای آمریکایی قصد دارند به بهانه مقابله با سوءاستفاده از کودکان در اینترنت و هرزه‌نگاری در فضای مجازی، شرکت‌های فناوری را تحت‌فشار بگذارند تا آن‌ها با نیروهای قضایی و پلیس برای رمزگشایی از تولیدات و نرم‌افزارهای خود همکاری کنند.
شرکت‌های فناوری که از این مصوبه تخلف کنند به مجازات‌هایی محکوم خواهند شد. فعالان حوزه دیجیتال در امریکا می‌گویند این اقدام دولت آمریکا روشی جدید و غیرمستقیم برای تضعیف فناوری‌های رمزگذاری دیجیتال به بهانه تسهیل دسترسی پلیس و قوه قضاییه به جنایتکاران فضای مجازی است.
به گفته اما لیانسو از مرکز دموکراسی و فناوری آمریکا، کاخ سفید بدین شیوه قدرت بی‌سابقه‌ای برای قانون‌گذاری‌های تحمیلی علیه آزادی بیان در اینترنت خواهد داشت. دولت به این بهانه می‌تواند از شرکت‌های فناوری بخواهد تا آسیب‌پذیری‌های عمدی در خدمات و نرم‌افزارهای خود برای دسترسی پلیس ایجاد کنند. اما باید توجه داشت که هکرها هم می‌توانند از این مسئله سوءاستفاده کنند.
مصوبه یادشده که EARN IT نام دارد، شرکت‌های فناوری را ملزم می‌کند که تبعیت خود از قانون مذکور را به تأیید کمیسیونی متشکل از اعضای دولت، صنایع، مقامات قضایی و نمایندگان افراد قربانی و آسیب‌دیده برسانند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.