about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حمایت قانونگذاران اتحادیه اروپا از قوانینی که شرکت های فناوری را مجبور به مقابله با سوءاستفاده از کودکان میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،قانونگذاران اتحادیه اروپا با پیش نویس قوانینی جهت شناسایی و حذف سوء استفاده جنسی آنلاین کودکان موافقت کردند.

پیش نویس قانون سوء استفاده جنسی از کودکان (CSAM)که سال گذشته توسط کمیسیون اروپا پیشنهاد شد، سبب ایجاد مناقشه بین طرفداران اقدامات ایمنی آنلاین و فعالان حریم خصوصی شده است. 

مدیر اجرایی اتحادیه اروپا پس از آنکه ثابت شد سیستم فعلی تشخیص و گزارش توسط شرکت های بزرگ فناوری برای محافظت از کودکان کافی نیست، پیشنهاد پیش نویس قانون سوء استفاده جنسی از کودکان (CSAM)را مطرح کرد. 

قانونگذاران اتحادیه اروپا باید پیش از آنکه این پیش نویس در فرایندی به قانون تبدیل شود، جزئیات نهایی را با کشورهای عضو در میان بگذارند.

قانون پیشنهادی، سرویس های پیام رسانی و ارائه دهندگان دسترسی به اینترنت را مجبور میکند تا تصاویر و ویدیوهای سوءاستفاده از کودکان را گزارش و حذف کنند.

یک مرکز مجزا در اتحادیه اروپا در زمینه سوء استفاده جنسی از کودکان راه اندازی خواهد شد تا به عنوان یک مرکز تخصصی عمل کرده و گزارش ها را به پلیس ارسال کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.