about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

کمیسیون اروپا دیروز اعلام کرد کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید چارچوبی برای مدیریت خطرات امنیت سایبری در نهادهای زیرمجموعه خود با استفاده از قوانینی جدید ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، علت این درخواست افزایش حملات سایبری علیه کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که می‌تواند فعالیت‌های کلیدی را در این کشورها مختل کند و موجب سرقت اطلاعات حساس شود.

این پیشنهاد بخشی از یک بسته پیش نویس قوانین تهیه شده توسط اتحادیه اروپا به نام مقررات امنیت سایبری است که در قالب آن یک هیأت امنیت سایبری برای نظارت بر اجرای قوانین جدید تشکیل خواهد شد.

یوهانس هان، کمیسر بودجه اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای در این مورد گفت: "در یک محیط متصل، یک حادثه امنیت سایبری می‌تواند کل سازمان ما را تحت تأثیر قرار دهد. به همین دلیل است که ایجاد یک سپر قوی در برابر تهدیدات سایبری و حوادثی که می‌تواند ظرفیت اقدام ما را مختل کند، بسیار مهم است."

بر اساس این پیش نویس قوانین، همه نهادها، ارگان‌ها و آژانس‌های اتحادیه اروپا باید خطرات امنیت سایبری را شناسایی کنند، برنامه‌ای برای بهبود امنیت سایبری خود تنظیم کنند، ارزیابی‌های منظم انجام دهند و جزئیات مربوط به حوادث را به اشتراک بگذارند.

کمیسیون همچنین مقرراتی موسوم به امنیت اطلاعات را پیشنهاد کرده که مجموعه‌ای از قوانین و استانداردها را برای همه نهادهای اتحادیه اروپا فراهم می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.