about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یادداشت برداشتن و مطلب نویسی ازجمله نیازهای ضروری بسیاری از مشاغل است و یک‌قلم هوشمند برای نگارش بر روی کاغذ یا نمایشگرهای دیجیتال این نیاز را برطرف می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، برخی افراد دوست دارند برای یادداشت برداشتن از کاغذ استفاده کنند و برخی دیگر استفاده از نمایشگرهای گوشی و تبلت را ترجیح می‌دهند. یک‌قلم هوشمند جدید به نام سینک پن ۲ نوشتن مطالب بر روی کاغذ و نمایشگرها را به‌طور هم‌زمان ممکن می‌کند.
قلم یادشده دارای یک حسگر ردگیری حرکت است که می‌تواند هر متنی را به متن دیجیتال مبدل کند. البته برای سهولت تبدیل متون یک نمایشگر ال سی دی ۱۰ اینچی نیز به همراه قلم مذکور عرضه می‌شود و کاربران می‌توانند به‌راحتی بدون نیاز به حمل کاغذ وظایف محوله را انجام دهند.
کاربران می‌توانند به‌راحتی فایل‌های دیجیتال خود را سازماندهی کرده، به اشتراک بگذارند و تغییر دهند. نگارش به رنگ‌های مختلف، گروه‌بندی یادداشت‌ها و یافتن سریع محتوای موردنظر ازجمله مزایای استفاده از این قلم و نمایشگر آن است.
قلم یادشده قادر به ضبط فایل‌های صوتی نیز هست و حروف الفبای ۶۶ زبان را تشخیص داده و آن‌ها را به فرمت‌های مختلف از ورد تا پی دی اف گرفته و حتی فایل‌های تصویری جی پگ مبدل می‌کند. قیمت این قلم ۱۵۰ دلار است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.