about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت آلبانی به سفارش آمریکا، ایران را متهم حملات سایبری به زیر ساخت های این کشور در 15 ژوئیه اعلام کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در پی این اتهامات، ادی راما، نخست‌وزیر آلبانی امروز با تعیین مهلت برای خروج دیپلمات‌های ایرانی از این کشور، روابط دیپلماتیک با ایران را قطع کرد. آلبانی برای خروج دیپلمات‌ها و کارکنان سفارت ایران در این کشور مهلتی 24 ساعته تعیین کرده است.

وی اظهار داشت:

«در 15 جولای، آلبانی هدف یک حمله سایبری گسترده با هدف تخریب زیرساخت دیجیتال دولت جمهوری آلبانی، فلج کردن خدمات عمومی و سرقت داده‌ها و اطلاعات تماس الکترونیکی از سیستم‌های دولتی قرار گرفت».

راما ادر ادامه گفت:

«با اطلاع دادن به شرکای استراتژیک خود در ناتو و برخی کشورهای دوست، نتایج غیرقابل انکار تحقیقاتی که منشا تجاوز به کشورمان را ثابت کرده، به اشتراک گذاشتیم».

دقایقی پس از این ادعا، کاخ سفید ضمن حمایت از لفاظی جدید و بدون سند نخست وزیر آلبانی اعلام کرد، آمریکا به این نتیجه رسیده است که ایران مسئول حمله سایبری پانزدهم ژوئیه (۲۴ تیر) و عملیات هک کردن متعاقب آن علیه آلبانی است.

مقامات آمریکایی چشم بسته، ایران را به حمله سایبری "بی ملاحظه و غیرمسئولانه" به آلبانی متهم کرده و همچنین به زعم خود ایران را مسئول این اقدامات علیه متحد خود در ناتو دانستند.

آلبانی که مقری برای اجتماع گروهک تروریستی منافقین است پیش از این نیز در سال ۹۸ چندین تن از دیپلمات‌های ایرانی را اخراج کرده بود. این کشور چندین سال است که حدود ۲۵۰۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین را در خود جای داده است.

تا به حال اکثر رسانه های رژیم صهیونیستی این خبر را به صورت گسترده پوشش دادند و جمهوری اسلامی ایران را متهم و محکوم اعلام کردند.

جیسون برودسکی مدیر گروه (اتحاد علیه ایران هسته ای) در توئیتی اعلام کرد:

ایالات متحده اقدامات بیشتری برای پاسخگویی ایران در قبال اقداماتی که امنیت آمریکا را تهدید می کند، انجام خواهد داد.

نریمان غریب ژورنالیست ضد ایرانی هم در توئیتی عکسی از بیانیه شورای امنیت ملی آمریکا منتشر نمود و این اقدام را بی سایقه خواند.

خبر تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.