about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

قطعی برق گسترده در اندونزی

به دنبال قطعی برق گسترده در بخش‌هایی از اندونزی، احتمال حمله‌ی سایبری به زیرساخت‌های برق این کشور مطرح شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به دنبال قطع برق گسترده در گریتر جاکارتا (Jakarta Greater) و تعدادی از مناطق جاوه غربی (West Java) اندونزی در 4 آگوست 2019، حبیب ریدلوان (Ridlwan Habib)، تحلیلگر امنیتی و اطلاعاتی، به شرکت برق دولتی «PLN» هشدار داد بهتر است این مسئله را جدی گرفته و در سریع‌ترین زمان ممکن تحقیقات در رابطه با علت قطعی را شروع کند.

حبیب گفت:

احتمال یک حمله سایبری تروریستی به زیرساخت‌های برق وجود دارد.

ریدلوان اعلام کرد بالاترین اولویت PLN باید پیدا کردن ریشه‌ی اصلی مشکل باشد. به علاوه این واقعه توسط رسانه‌های جهانی پوشش داده شد که نشان از فلج شدن پایتخت اندونزی دارد. این یکی هشدار برای سیستم امنیت ملی کشور است.

مقامات PLN توضیح دادند باید از هوشیاری بیشتری در زمین حمله تروریست سایبری روی شبکه برق اصلی، انتقال برق فشارقوی و پست‌های فرعی برخوردار باشد؛ زیرا حادثه‌ای مشابه در آرژانتین رخ داده است و دولت آن به انجام یک حمله‌ی سایبری روی تأسیسات برق مشکوک هستند.

کارشناس یاد شده اظهار کرد، یک حمله سایبری به شبکه برق می‌تواند در روند عملکرد سامانه‌های کنترل فرکانس الکتریسیته و عرضه‌ی برق اختلال ایجاد کند. اگر یک تهاجم به شبکه برق و قطعی در آن پیش‌بینی نشود، امکان ایجاد وحشت عمومی وجود دارد.

وی افزود:

شرکت PGN باید یک گروه مقابله با تروریست سایبری ایجاد بکند تا روی شبکه‌های نصب شده، شامل ابزارها و ایمیل‌های مورد استفاده کارمندان نظارت داشته باشند. این کار به حفظ امنیت کمک می‌کند.

ریدلوان توضیح داد برنامه‌ی اضطراری و مقابله شرکت‌ها، مانند پاسخ ضروری در زیرساخت‌های شهر مرزی، مورد ارزیابی قرار گیرند. همچنین به منظور شناسایی زودهنگام حملات سایبری باید با آژانس ملی سایبری و رمزنگاری (BSSN) همکاری صورت گیرد. شرکت PLN همچنین باید یک سامانه ارتباطات اضطراری را به وجود آورد تا امکان برقراری ارتباط میان بخش‌های مختلف در زمان خاموشی فراهم شود.

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/09 - 14:43- هوش مصنوعي

گسترش استراتژی هوش مصنوعی هند در بخش‌های دولتی

هند استراتژی هوش مصنوعی را در سراسر دولت و خدمات عمومی گسترش می‌دهد.

تحول
1405/05/09 - 14:15- هوش مصنوعي

تحول در حوزه مراقبت‌های بهداشتی امارات توسط فناوری رباتیک

امارات متحده عربی با فناوری‌های رباتیک، تحول در حوزه مراقبت‌های بهداشتی را تسریع می‌کند.

اتحادیه
1405/05/09 - 13:57- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا به دنبال ساخت هفت گیگافکتوری هوش مصنوعی است

اتحادیه اروپا در طرح ۳۰ میلیارد یورویی خود به دنبال ساخت حداکثر هفت گیگافکتوری هوش مصنوعی است.