about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

مشترکانی که حداقل ۹۰ روز از سیمکارت خود استفاده نداشته‌اند، تنها تا پایان تابستان فرصت فعالسازی و حضور در قرعه‌کشی یک سال اینترنت رایگان را دارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول برای تمامی مشترکانی که حداقل 90 روز از سیمکارت خود هیچ استفاده ای نداشته اند، فرصتی را تا پایان تابستان 1402 فراهم کرده است تا بتوانند از یک سال اینترنت رایگان بهره مند شوند.

در این طرح، تمامی مشترکانی که حداقل طی 90 روز منتهی به اجرای این کمپین، هیچگونه فعالیتی اعم از ترافیکی و درآمدی نداشته اند، فقط کافی است تا سیمکارت خود را «روشن» نگه دارند.

بنابراین تنها شرط لازم و کافی برای شرکت در قرعه کشی «یک سال اینترنت رایگان» برای هزار نفر، روشن نگه داشتن و استفاده از سیمکارتی است که به مدت 90 روز استفاده ای از آن نشده است.

تمامی مشترکانی که مشمول این شرط باشند، با فعال کردن سیمکارت خود به صورت خودکار وارد چرخه قرعه کشی که نیمه دوم مهرماه 1402 برگزار خواهد شد، می شوند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.